Λέσβος: Νεκρός 30χρονος σε τροχαίο με μηχανή – Σοβαρά τραυματισμένος ο συνοδηγός

Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στη Λέσβο, με έναν 30χρονο να χάνει τη ζωή του και έναν 28χρονο να τραυματίζεται σοβαρά, ύστερα από εκτροπή μηχανής.

Λέσβος: Νεκρός 30χρονος σε τροχαίο με μηχανή – Σοβαρά τραυματισμένος ο συνοδηγός

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα συνέβη στις 04:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης (27/8) στο οδικό δίκτυο μεταξύ Φίλιας και Ανεμώτιας στη Λέσβο.

Μηχανάκι που οδηγούσε 30χρονος, με συνοδηγό έναν 28χρονο, υπό συνθήκες που διερευνώνται, εξετράπη από την πορεία του και προσέκρουσε σε μεταλλικές μπάρες.

Από τη σφοδρή σύγκρουση, ο 30χρονος οδηγός υπέστη θανατηφόρα τραύματα, ενώ ο συνοδηγός τραυματίστηκε σοβαρά. Αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Καλλονής και στη συνέχεια διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δύο νεαροί κινούνταν από την Ανεμώτια προς τη Φίλια τη στιγμή του δυστυχήματος.

Οι αρχές διερευνούν τα αίτια που οδήγησαν στην εκτροπή και τη μοιραία πρόσκρουση.