«Λίφτινγκ» στα Προσφυγικά, ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανακατασκευη κερκίδας
Στόχος της ΕΠΣ Αχαΐας είναι οι εργασίες να έχουν ολοκληρωθεί έως τα τέλη Αυγούστου, προκειμένου το ανακαινισμένο γήπεδο Προσφυγικών να φιλοξενήσει, εκτός απροόπτου, την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου, τον τελικό του Super Cup 2026
Πιστή στις δεσμεύσεις της για την αναβάθμιση του γηπέδου Προσφυγικών παραμένει η ΕΠΣ Αχαΐας, όπως και το Υπουργείο Αθλητισμού, καθώς ξεκίνησαν οι εργασίες ανακατασκευής της δεύτερης κερκίδας του ιστορικού γηπέδου.
Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 75.000 ευρώ, ποσό που εγκρίθηκε πρόσφατα από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ύστερα από παρέμβαση του υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση. Το έργο περιλαμβάνει την πλήρη ανακατασκευή της απέναντι κερκίδας, καθώς και σημαντικές παρεμβάσεις στον ηλεκτροφωτισμό.
Χθες έγινε οι πρώτες εργασίες από συνεργεία που βρέθηκαν στο γήπεδο, πραγματοποιώντας εργασίες καθαρισμού και προετοιμασίας του χώρου, ώστε να ακολουθήσουν οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης, η τοποθέτηση των νέων κερκίδων, οι ελαιοχρωματισμοί και, στη συνέχεια, η εγκατάσταση νέου φωτισμού.
Η Παναχαϊκή αποχαιρέτησε επτά ποδοσφαιριστές
Στόχος της ΕΠΣ Αχαΐας είναι οι εργασίες να έχουν ολοκληρωθεί έως τα τέλη Αυγούστου, προκειμένου το ανακαινισμένο γήπεδο Προσφυγικών να φιλοξενήσει, εκτός απροόπτου, την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου, τον τελικό του Super Cup 2026 μεταξύ του Παναιγιαλείου που κατέκτησε το Κύπελλο Ερασιτεχνών, και του Ατρόμητου Αχαΐας, πρωταθλητή της ΕΠΣ Αχαΐας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΠΣ Αχαΐας έχει απευθύνει πρόσκληση στον υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, να παραστεί στα εγκαίνια του ανακαινισμένου γηπέδου, αναγνωρίζοντας τη συμβολή του στην εξασφάλιση της χρηματοδότησης και στην υλοποίηση του έργου, ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει απάντηση από την πλευρά του Υπουργού.
Στο μεταξύ, χθες έγινε γνωστό από τον Δήμο Πατρέων, ότι το γήπεδο Προσφυγικών απέκτησε τριετή άδεια λειτουργίας ανοίγοντας τον δρόμο για τη διεξαγωγή προπονήσεων και επίσημων αγώνων με ανώτατη χωρητικότητα 2.200 θεατών.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ξενύχτι και διαβήτης: Πώς οι λίγες ώρες ύπνου «τινάζουν» τη γλυκόζη στον αέρα
H Meta στρατολογεί με το αζημιώτο influencers σε δώδεκα χώρες
Λευτέρης Ελευθερίου: Είμαι σε σχέση, το δηλώνω, κρατάω τα πάντα σε χαμηλούς τόνους
Πώς να κρατήσετε τη φέτα φρέσκια για μέρες: Γιατί χαλάει τόσο γρήγορα;
Το Googlebook έρχεται νωρίτερα και η Google χτυπά τα Windows laptops
Εγκαίνια του Πολιτιστικού Κέντρου και εορτασμός της Παναγίας στη Νάσια Καλαβρύτων ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Το λαχανικό που «χαρίζει» μακροζωία – Ποιο είναι και γιατί ξεχωρίζει
GTA 6: Λίγες μέρες πριν την επίσημη αποκάλυψη, οι χάκερ πρόλαβαν τη Rockstar
