Λόγω Λιόλιου οι Αγγελόπουλοι στην ΕΟΚ μετά από 10 χρόνια!
Με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο ήταν στα «μαχαίρια» και δεν ήθελαν να τον βλέπουν ούτε…ζωγραφιστό
Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκαν σήμερα το πρωί στα γραφεία της ΕΟΚ στο ΟΑΚΑ προκειμένου να συναντηθούν με τον νέο πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Βαγγέλη Λιόλιο.
Οι διοικητικοί ηγέτες και πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός έκαναν μία σημειολογική συνάντηση με τον νέο πρόεδρο μετά από την εκλογή του.
Ένα «ραντεβού» που έχει το δικό του ξεχωριστό ενδιαφέρον, καθώς είναι η πρώτη φορά μετά από το 2011 που οι Αγγελόπουλοι θα συναντηθούν με πρόεδρο της ΕΟΚ έχοντας την ευκαιρία να συζητήσουν για θέματα που απασχολούν το ελληνικό μπάσκετ.
Μαζί με τους προέδρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός βρίσκεται και ο αθλητικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Μπαφές.
Βέβαια είναι ξεκάθαρο ότι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος επισκέφτηκαν την ΕΟΚ, επειδή πρόεδρος της Ομοσπονδίας είναι πλέον ο πατρινός παράγοντας, Βαγγέλης Λιόλιος.
Γιατί με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο ήταν στα «μαχαίρια» και δεν ήθελαν να τον βλέπουν ούτε…ζωγραφιστό.
Άλλωστε όπως υποστηρίζουν λόγω των όσων είχε κάνει σε βάρος του Ολυμπιακού είχαν αποσύρει την ομάδα του Πειραιά από τις εγχώριες διοργανώσεις.
Πλέον όλα έχουν αλλάξει με την παρουσία του Βαγγέλη Λιόλιου στην ηγεσία της ΕΟΚ.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η ICE αγοράζει σκυλιά ρομπότ για να κυνηγά μετανάστες
Σχολεία: Ένα μόνο τριήμερο φέτος. Όλες οι γιορτές και οι αργίες
Europa League: Το σύστημα διεξαγωγής, τι ισχύει με την απευθείας πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης
Για καταιγίδα κυβερνοεπιθέσεων με AI προειδοποιούν OpenAI και η Google και 100 εταιρείες
Τι σημαίνει όταν επιλέγουμε να φοράμε μόνο μαύρα ρούχα;
