Λύτρας: «Υπάρχουν κενά και τρομερά λάθη – Οι ιατροδικαστικές των δύο παιδιών θα «φωτίσουν» την υπόθεση της Πάτρας»

Ο Απόστολος Λύτρας φαίνεται να πιστεύει πως ακόμα υπάρχει δρόμος μέχρι να κλείσει η υπόθεση με τα 3 νεκρά παιδιά της ίδιας οικογένειας από την Πάτρα.

ΠΑΤΡΑ

Ο Απόστολος Λύτρας επανέρχεται στο θρίλερ με τα 3 νεκρά παιδιά από την Πάτρα και τα λόγια του, προκαλούν αίσθηση. Ο ποινικολόγος δείχνει να περιμένει νέα στοιχεία…

Ο Απόστολος Λύτρας φαίνεται να πιστεύει πως ακόμα υπάρχει δρόμος μέχρι να κλείσει η υπόθεση με τα 3 νεκρά παιδιά της ίδιας οικογένειας από την Πάτρα. Τονίζει πως πρέπει να αποδειχθεί το πώς χορηγήθηκε η κεταμίνη που σκότωσε την Τζωρτζίνα και έκανε λόγο για τρομερά λάθη από όλους. Ο ποινικολόγος που παλιότερα εκπροσωπούσε τόσο την Ρούλα Πισπιρίγκου όσο και τον Μάνο Δασκαλάκη, μίλησε γενικότερα για την εγκληματικότητα στη χώρα μας και άφησε αιχμές για τους χειρισμούς της αστυνομίας, σε πολλές περιπτώσεις.

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, μίλησε στο Mega για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα, αλλά και γενικότερα για το ζήτημα της εγκληματικότητας στην κοινωνία. Ο κ. Λύτρας αναφέρθηκε αρχικά στο ζήτημα της ασφάλειας των πολιτών. «Δεν ξέρω εάν θα παίξει ρόλο στις εκλογές το θέμα της ασφάλειας. Εύχομαι να μην υπάρχει προσανατολισμός γιατί βλέπουμε ότι έχουμε ξεφύγει από τα σοβαρά θέματα και ασχολούμαστε υπερβολικά με την εγκληματικότητα και με συγκεκριμένες υποθέσεις. Ο κόσμος ενδιαφέρεται για την εγκληματικότητα, έχουμε 26 συμβόλαια θανάτου και δεν έχουμε ούτε έναν κατηγορούμενο όλα αυτά τα χρόνια», ανέφερε αρχικά.

«Δεν είναι τέλεια εγκληματα απλώς η αστυνομία αντί να μπαίνει στην διαδικασία συλλήψεων, αφήνει να το «ξεκαθαρίσουν» μόνοι τους. Αυτό όμως δεν είναι δικαιοσύνη. Προκύπτει ότι υπάρχει μία «βεντέτα». Αυτές οι 26 εκτελέσεις τα τελευταία χρόνια, δεν καθιστά «δύσκολη» μία δολοφονία. Θα πρέπει κάποια στιγμή να μπει ένα φρένο σε όλη αυτή την αιματοχυσία», πρόσθεσε ο κ. Λύτρας.

Για την υπόθεση από την Πάτρα τόνισε: «Έχουν γίνει τρομερά λάθη στην συγκεκριμένη υπόθεση από όλους. Υπάρχουν κενά. Περιμένουμε τις 2 ιατροδικαστικές αποφάσεις που μπορεί να προκύψουν νέα στοιχεία. Ότι υπήρχε η κεταμίνη στο νοσοκομείο υπήρχε. Το πώς δόθηκε μένει να αποδειχθεί. Αυτό που περιμένω και νομίζω ότι θα προκύψουν πολλά θέματα με τη Τζωρτζίνα είναι από τις ιατροδικαστικές που θα προκύψουν», κατέληξε σχολιάζοντας την υπόθεση της Πάτρας και τον θάνατο των 3 μικρών κοριτσιών.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments