Μαγνησία: «Έσβησε» 49χρονος πατέρας τριών παιδιών μέσα στο ασθενοφόρο
Την τελευταία του πνοή μέσα στο ασθενοφόρο άφησε χθες το μεσημέρι ένας 49χρονος άνδρας από τον Ριζόμυλο, οικισμού της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα taxydromos.gr, λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι, το ΕΚΑΒ δέχθηκε κλήση για να μεταβεί στον Ριζόμυλο της Μαγνησίας προκειμένου να παραλάβει έναν 49χρονο άνδρα που, πιθανότατα, είχε υποστεί έμφραγμα. Ο άνδρας μετά από έντονη αδιαθεσία κατέρρευσε στην αυλή του σπιτιού του και αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Το ασθενοφόρο έσπευσε αμέσως στο σημείο να παραλάβει τον άνδρα και να του παράξει τις πρώτες βοήθειες. Για αρκετή ώρα, οι διασώστες του έκαναν ΚΑΡΠΑ προσπαθώντας να τον επαναφέρουν στη ζωή, αλλά μάταια.
Ο άτυχος άνδρας εξέπνευσε μέσα στο ασθενοφόρο την ώρα που μεταφέρονταν στο Κέντρο Υγείας του Βελεστίνου. Εκεί, διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατος του. Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, ο 49χρονος ήταν πατέρας τριών παιδιών.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το σφουγγάρι της κουζίνας που χρησιμοποιούμε όλοι κρύβει δύο απρόσμενους κινδύνους
iPad mini: Η Apple ετοιμάζει την πιο σημαντική αλλαγή που περιμέναμε χρόνια
Λαχειοφόρος για την ανακαίνιση της Μονής Ομπλού ΦΩΤΟ
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
AirPods 5: Η Apple ίσως τα παρουσιάσει μαζί με τα νέα iPhone
Ξαναλειτουργεί το συντριβάνι του χωριού από τον Σύλλογο Σκιαδιωτών ΒΙΝΤΕΟ
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Razer Huntsman V3 Pro: Το πρώτο low-profile analog optical πληκτρολόγιο esports
