Μαρία Φραγκάκη: «Έχω συνεργαστεί με φαλλοκράτες, θεωρούσαν ότι η γυναίκα πρέπει να είναι κάτω από τον άντρα»ΒΙΝΤΕΟ
Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε παλαιότερες συνεργασίες της με ανθρώπους που υποτιμούσαν τις γυναίκες.
Η Μαρία Φραγκάκη μίλησε για τον Σταμάτη Γαρδέλη και τα όσα είπε στον αέρα του “Fay’s Time” .Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε παλαιότερες συνεργασίες της με ανθρώπους που υποτιμούσαν τις γυναίκες.
«Εξέφρασε κάποια πράγματα που ήταν ανεπίτρεπτα, αλλά νομίζω ότι η Φαίη το διαχειρίστηκε στον αέρα όπως έπρεπε. Λογοκρίθηκε, αλλά καμιά φορά χρειάζεται και η λογοκρισία», είπε αρχικά η Μαρία Φραγκάκη για τον Σταμάτη Γαρδέλη.
Η Μαρία Φραγκάκη είπε στη συνέχεια: «Όλα αυτά τα χρόνια που είμαι στα media δεν μου έχει συμβεί κάτι ακραίο. Μου έχει τύχει να συνεργαστώ με ανθρώπους που ήταν πιο νευρικοί, πιο οξύθυμοι, πιο φαλλοκράτες. Ο φαλλοκράτης δεν είναι ανάγκη να κάνει σχόλιο, το βγάζει με την ανάσα του, το ότι είμαι φαλλοκράτης. Δεν είχα κάποιο σεξιστικό σχόλιο, αλλά συνεργάστηκα με ανθρώπους που θεωρούν ότι η γυναίκα πρέπει να είναι κάτω από τον άντρα».
View Video – no integration ID provided
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
«Εάν τρως αυτό το φρούτο κάθε μέρα μπορεί να μειώσεις την χοληστερίνη σου»
Η Tesla «σκότωσε» αθόρυβα ένα από τα πιο φιλόδοξα προϊόντα της
Ομορφιά & Περιποίηση: Τι αποκαλύπτουν οι ειδικοί για τη χρήση της κλασικής Nivea σε πρόσωπο και μαλλιά
Τουρισμός για Όλους: Πότε η κλήρωση για τα voucher
Οι κινηματογράφοι εξετάζουν απαγόρευση των smart glasses της Meta
Η ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου Πετροχωρίου ΦΩΤΟ
Έκτακτο επίδομα παιδιού: Ποιοι θα λάβουν 150 ευρώ στο τέλος του μήνα
Φορτίζει σε τρία λεπτά και δεν πιάνει φωτιά: Η μπαταρία που αλλάζει τα πάντα
