Μαρινάκης για τιμή του ρεύματος: Όσο αυξάνεται, τόσο το κράτος θα είναι παρόν
Ο Παύλος Μαρινάκης ξεκαθάρισε πως το κράτος βρίσκεται εδώ για να στηρίξει τα ελληνικά νοικοκυριά.
Τη βεβαιότητα πως το κράτος είναι εδώ, έτοιμο να στηρίξει τα ελληνικά νοικοκυριά μπροστά στην όποια αύξηση της τιμής του ρεύματος, εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.
Για τις αυξήσεις στην τιμή του ρεύματος που παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα και αν θα υπάρξει παρέμβαση από την κυβέρνηση ρωτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.
Όπως τόνισε σύμφωνα με το newsbeast.gr, η τιμή του ρεύματος δεν πρέπει να εξετάζεται μέρα μέρα αλλά σε βάθος μήνα, ωστόσο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο λέγοντας ότι όπως έχει πει ο πρωθυπουργός όσο αυξάνεται η τιμή του ρεύματος το κράτος θα είναι παρόν και θα έχουμε σχετικές ανακοινώσεις από τον αρμόδιο υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
Σχετικές ειδήσεις:
Λογαριασμοί ρεύματος: Tρία είδη τιμολογίων από το 2024 – Έρχονται αυξημένες τιμές
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Νωρίτερα οι συντάξεις Νοεμβρίου – Τι ώρα αύριο η πληρωμή για τον Οκτώβρη
Waze: Στο ευρωπαικό δικαστήριο έφτασαν οι αναφορές για την αστυνομία
Ο αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος για το Μαρκάτο ΦΩΤΟ
Ονειροκρίτης: τι σημαίνει αν δεις μωρό στον ύπνο σου
Το Google Photos αλλάζει με πέντε νέες λειτουργίες AI και editing
