Μάριος Παπαγεωργίου: Νέες αποκαλύψεις – Ποιοι τον απήγαγαν και τον σκότωσαν ΒΙΝΤΕΟ

Τα οκτώ νέα πρόσωπα που φέρεται ότι συμμετείχαν στη μοιραία αρπαγή του 27χρονου Μάριου Παπαγεωργίου

Παπαγεωργίου

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου.

Ο εγκέφαλος της απαγωγής και της δολοφονίας του 27χρονου οπτομέτρη Μάριου Παπαγεωργίου είχε επαφές με πολιτικά πρόσωπα, με ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., με στρατιωτικούς, εμφανιζόταν να συνοδεύει χρηματοποστολές, ενώ επικαλείται  ότι γνώριζε στελέχη της CIA στην Αθήνα, γράφει το Βήμα της Κυριακής όπως είπε στο Mega ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Ανάμεσα στα οκτώ νέα πρόσωπα που φέρεται ότι συμμετείχαν στη μοιραία αρπαγή του 27χρονου είναι ιδιοκτήτης αντιπροσωπείας αυτοκινήτων στον Άλιμο, που επισκεπτόταν ο άτυχος Μάριος Παπαγεωργίου και ο 83χρονος «εγκέφαλος» της αρπαγής κι ένας οδηγός γνωστού τραπεζίτη.

Ακόμη στο μικροσκόπιο των Αρχών είναι ιδιοκτήτης συνεργείου στην περιοχή της Δάφνης,  αλλά κι ένας ιδιοκτήτης καταστήματος με κινητά τηλέφωνα στο κέντρο της Αθήνας, όπως και δύο αστυνομικοί.

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι δύο συλληφθέντες 

Στο μεταξύ ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά τις απολογίες του, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέως, οι δύο κατηγορούμενοι για την υπόθεση της δολοφονίας και της αρπαγής του Μάριου Παπαγεωργίου, τον Αύγουστο του 2012.

Οι όροι που τους επιβλήθηκαν είναι απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρεωτική εμφάνιση δύο φορές το μήνα στο Α.Τ. της περιοχής τους.

Οι δύο κατηγορούμενοι, 53 και 54 ετών, οι οποίοι φέρονται να ανήκουν στην πρώτη εγκληματική ομάδα που έδρασε στην υπόθεση, δέχθηκαν επίμονες ερωτήσεις από τον ανακριτή σχετικά με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν για την εμπλοκή τους στο στυγερό έγκλημα.

Και οι δύο ωστόσο, σύμφωνα με την υπεράσπισή τους, αρνήθηκαν κατηγορηματικά κάθε σχέση με το έγκλημα που σόκαρε το Πανελλήνιο και αποκαλύφθηκε μέσα από την ενδελεχή και σε βάθος έρευνα της Αγγελικής Νικολούλη και της εκπομπής «Φως στο Τούνελ».