Μάριος Παπαγεωργίου: Σε απολογία καλούνται δύο νέοι ύποπτοι για την δολοφονία
Η υπόθεση παραμένει ανοιχτή εδώ και 11 χρόνια, από το 2012 όταν και έπεσε θύμα απαγωγής και δολοφονήθηκε, ενώ η σορός του δεν έχει ακόμα εντοπιστεί.
Εδώ και 11 χρόνια η υπόθεση δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου παραμένει ανοιχτή, από το 2012 όταν και έπεσε θύμα απαγωγής και δολοφονήθηκε. Η σορός του 26χρονου δεν έχει εντοπιστεί ακόμα μέχρι και σήμερα, με τις έρευνες να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.
Όπως αποδείχθηκε, εγκέφαλος των δραστών ήταν ένας στενός οικογενειακός φίλος, ο οποίος ήθελε να κερδίσει χρήματα και καταδικάστηκε σε ισόβια. Ήταν εκείνος που φέρεται να έδωσε εντολή για την εξαφάνιση του πτώματος, σε μια προσπάθεια να συσκοτιστεί το τοπίο του εγκλήματος. Οι δύο άντρες ηλικίας 53 και 54 ετών που συνελήφθησαν, κατηγορούνται ως συνεργοί και τους ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.
Δύο ακόμα ύποπτοι
Στην εκπομπή Live News έγιναν νέες αποκαλύψεις για το σκοτεινό αυτό έγκλημα, καθώς όπως αναφέρθηκε, την Τρίτη έχουν κληθεί σε απολογία δύο ακόμα άτομα. Πρόκειται για δύο συγγενείς καταδικασθέντα ατόμου για την υπόθεση, που είναι αστυνομικοί, οι οποίοι φαίνεται να γνώριζαν την οικογένεια του Μάριου Παπαγεωργίου.
Οι ίδιοι αρνούνται κάθε κατηγορία και είναι ανάμεσα στα 8 άτομα που ερευνώνται από την Αστυνομία. Ο ένας λέει πως γνώριζε τον Μάριο, αλλά δεν έχει καμία συμμετοχή και δεν έχει καμία επίμαχη συνομιλία μαζί του εκείνο το χρονικό διάστημα και πως δεν γνωρίζει την υπόθεση. Ο δεύτερος είχε μία συνομιλία με τον Μάριο εκείνη την περίοδο αλλά αναφέρει πως ήταν άσχετοι και δεν έχει καμία εμπλοκή στο σχέδιο δολοφονίας του.
Ποιοι είναι οι δύο συλληφθέντες
Αναφορικά με τους δύο συλληφθέντες, ο ένας εργαζόταν σε αντιπροσωπία αυτοκινήτων στον Άλιμο, και είχε συναντήσεις με τον εγκέφαλο της απαγωγής στην πιλοτή της πολυκατοικίας. Είχαν ύποπτες τηλεφωνικές επαφές και έχει ασθενές άλλοθι. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν οδηγός σε μεγαλοστέλεχος τράπεζας για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Ο δεύτερος είχε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στο κέντρο της Αθήνας και είχε επαφές με τον εγκέφαλο της απαγωγής. Μιλούσαν για κάποιες δουλειές και έλεγαν πως δούλευαν σε κάποιο γιαπί. Ο άνθρωπος φαίνεται να έκαψε το αυτοκίνητο που επιβιβάστηκε και ο Μάριος στις αρχές του 2021 στο κέντρο της Αθήνας. Υπάρχει πιθανότητα κληθούν ακόμα τέσσερα άτομα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην δικογραφία αναφέρονται ένας υπάλληλος της ΕΥΠ και ένα πρώην στέλεχος σημαντικής υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας.
Η έρευνα συνεχίζεται αλλά υπάρχει πρόβλημα στον εντοπισμό της σορού, καθώς στις στιχομυθίες αναφέρουν ‘’πηγαίναμε στα καμένα’’. Οι Αρχές έχουν κάνει ήδη έρευνα σε περιοχές που έχουν καεί, με σκοπό να καταλάβουν που θα μπορούσαν να αναφέρονται οι δράστες, χωρίς να το έχουν καταφέρει.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το σφουγγάρι της κουζίνας που χρησιμοποιούμε όλοι κρύβει δύο απρόσμενους κινδύνους
Gamescom 2026: Τι είδαμε στο Opening Night Live και τι έρχεται μέχρι την Κυριακή
Το 4ο Reunion των συμμαθητών του Γυμνασίου (1967-1973) στα Καλάβρυτα ΦΩΤΟ
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
Πέντε λειτουργίες του Google Search που αλλάζουν τη διακόσμηση του σπιτιού σας
Δημοτικό πανηγύρι με Καψάλη στην Ακολη ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Φορτίζετε το κινητό με τον φορτιστή του laptop; Να τι πραγματικά συμβαίνει
