Μας τρέλανε και πάλι ο τεράστιος και ιπτάμενος Μίλτος Τεντόγλου ΒΙΝΤΕΟ
«Χρυσός» στη Ρώμη με ρεκόρ αγώνων και κορυφαία επίδοση στον κόσμο με άλμα στα 8,65 μ.
Ο Μίλτος Τεντόγλου μας τρέλανε και πάλι! Με άλμα στα 8,65 μ., (δύο φορές !), που αποτελεί την κορυφαία επίδοση φέτος στον κόσμο και ρεκόρ αγώνων πανηγύρισε την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρώμης.
Αυτό ήταν τον 3ο του διαδοχικό χρυσό μετάλλιο στη διοργάνωση, κάτι που δεν έχει πετύχει ποτέ κανείς άλλος στην ιστορία.
Όλα του τα άλματα ήταν μεγάλα πριν το 8,65 μ. (8,42μ., 8,45μ., 8,49μ.,) και δεν…έβλεπε καν το 8,38μ. του δεύτερου Ματία Φουρλάνι που έμεινε με τη χαρά του ασημένιου μεταλλίου. Τρίτος με επίδοση στα 8,31μ. κατετάγη ο Ελβετός Ζίμον Εχάμερ.
Ο Τεντόγλου ήταν σε τρομερή κατάσταση και έστειλε δυνατό μήνυμα ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων.
Το μετάλλιο που κέρδισε χθες στη Ρώμη ήταν το 11ο χρυσό σε επίπεδο Ανδρών σε όλες τις κορυφαίες διοργανώσεις, ενώ για ένα μόλις εκατοστό δεν ισοφάρισε το Πανελλήνιο ρεκόρ (8,66μ.) του Λούη Τσάτουμα που κρατάει από το 2007 στην Καλαμάτα.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τουρισμός για Όλους: Πότε η κλήρωση για τα voucher
Γιατί το HP OmniBook 3 ίσως είναι καλύτερη αγορά από το MacBook Neo
AISFF5 | «Φωτίζοντας τον διάλογο» στο Αίγιο
Έκτακτο επίδομα παιδιού: Ποιοι θα λάβουν 150 ευρώ στο τέλος του μήνα
Διέρρευσε το νέο Sony Xperia και σαν να μην άλλαξε τίποτα
Η Χορωδία «Φίλοι της Βυζαντινής μουσικής – Φίλιππος Οικονόμου» στην Κέρτεζη ΦΩΤΟ
Εγκεφαλικό: Η τροφή που μπορεί να αυξήσει σημαντικά τον κίνδυνο
Η LG λύνει το πρόβλημα που ταλαιπωρεί τις OLED τηλεοράσεις εδώ και χρόνια
