Μαστοράκου για Πανελλήνιες 2023: «Ένας όμορφος αγώνας ξεκινάει»

Ανακοίνωση της Άννας Μαστοράκου με αφορμή την έναρξη των Πανελλήνιων Εξετάσεων 2023.

Μαστοράκου για Πανελλήνιες 2023: «Ένας όμορφος αγώνας ξεκινάει»

Τις ευχές της στους μαθητές και τις μαθήτριες μεταφέρει με ανακοίνωσή της η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών Άννα Μαστοράκου, με αφορμή την έναρξη των Πανελλήνιων Εξετάσεων 2023.

Ειδικότερα στην δήλωσή της η κ. Μαστοράκου αναφέρει:

«Ένας όμορφος αγώνας ξεκινάει από την Πέμπτη 1η Ιουνίου για τους μαθητές και τις μαθήτριες που δίνουν Πανελλήνιες εξετάσεις για την εισαγωγή τους στα ανώτατα και ανώτερα ιδρύματα της χώρας.

Πρόκειται για την κορύφωση μιας μεγάλης προσπάθειας που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια με πρωταγωνιστές τα παιδιά μας και συμπαραστάτες τους γονείς τους.

Από την πλευρά μου, εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες και να πετύχουν στις σχολές της αρεσκείας τους.

Το μήνυμα που θέλω, επίσης, να στείλω σε όλους τους νέους και τις νέες της χώρας μας είναι ότι η ζωή τώρα ανοίγεται μπροστά τους και ότι στην πορεία που θα ακολουθήσουν θα συναντήσουν πολύ πιο απαιτητικές καταστάσεις από τις Πανελλήνιες εξετάσεις. Αυτή η μικρή εμπειρία, όμως, θα τους δώσει δύναμη για να ανοίξουν φτερά και να πετάξουν στο μέλλον τους με αισιοδοξία και γνώση για το πώς θα διαχειρίζονται δύσκολες καταστάσεις.

Ευχόμαστε, λοιπόν, καλή επιτυχία, ενώ θα πρέπει να δώσουμε κι ένα πολύ μεγάλο μπράβο στις οικογένειες των παιδιών για τη συνεχή υποστήριξη.

Είμαστε δίπλα σας! Το αύριο τώρα ξεκινάει!»

Google News Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Υπεγράφη το Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ Δήμου Αιγιαλείας, Πανεπιστημίου Πατρών και Πανεπιστημίου Λευκωσίας - «Οραμα ετών για το Αίγιο»
Ανδρέας Παναγιωτόπουλος: «Τι θα γίνει με τα Ειδικά Σχολεία στη Δυτική Αχαΐα και την Παράλληλη Στήριξη στην Αχαΐα και τη Δυτική Ελλάδα;»
Πανεπιστήμιο Πατρών: Ακάλυπτοι από την Πολιτεία φοιτητές σε ψυχολογικά και «ειδικά» προβλήματα
Πάτρα - Επιτροπή Λοιμώξεων ΠΓΝΠ: Απομονώθηκε ο Candida Auris - Σε διαρκή ετοιμότητα