Ματσούκα: Δεν έχω φυλακισμένη την εικόνα του sex symbol
«Σημαντικό είναι να ξέρεις τι θέλεις και τι δε θέλεις. Εγώ τα ξέρω και τα δυο» είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός
Η κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι» βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «Η Κόμισσα της Φάμπρικας» στην οποία πρωταγωνιστεί η Δήμητρα Ματσούκα.
Στις δηλώσεις που έκανε η Δήμητρα Ματσούκα αναφέρθηκε στη δύναμη του έρωτα, αλλά και στον τρόπο που διαχειρίστηκε τις διάφορες ταμπέλες που μπορεί να της «φόρεσαν» κατά τη διάρκεια της καριέρας της.
«Αυτή είναι η δύναμη του έρωτα, αψηφά όλα τα εμπόδια και τις διαφορές ο μεγάλος πραγματικός έρωτας. Έτσι είναι στα παραμύθια, έτσι είναι και στη ζωή» είπε η γνωστή ηθοποιός.
«Συμβαίνει σε όλους να τους βάζουν ταμπέλες. Θέλει έναν καλό χειρισμό αυτό, εγώ τον έκανα», ανέφερε.
«Σημαντικό είναι να ξέρεις τι θέλεις και τι δε θέλεις. Εγώ τα ξέρω και τα δυο. Δεν έχω φυλακισμένη την εικόνα του sex symbol. Δεν έχω τίποτα φυλακισμένο» κατέληξε.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να κάνετε τα καμένα ταψιά σαν καινούργια: Τα λάθη στο πλύσιμο και τα 3 κόλπα των ειδικών
SweepLED: Η συσκευή 7 δολαρίων που εντοπίζει κρυφές κάμερες
Ιράν: Δύο γυναίκες καταδικάστηκαν σε θάνατο για συμμετοχή στις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις
Πώς θα φτιάξετε σπιτικό πελτέ όπως οι παλιές νοικοκυρές
Δύο χιλιάδες ρομπότ στο Πεκίνο και ένα βίντεο που έκανε τον γύρο του κόσμου
