Με 11 ομάδες ο Όμιλος του Αίολου, φιλικό με Ληξούρι
Η Αναγέννηση Καρδίτσας γνωστοποίησε με επιστολή της στην ΕΟΚ ότι αδυνατεί να συμμετάσχει στη National League 1 (πρώην Β’ Εθνική μπάσκετ) λόγω των συνεπειών από τις καταστροφικές πλημύρες στη Θεσσαλία.
Θυμίζουμε ότι η Αναγέννηση Καρδίτσας είχε τοποθετηθεί στον 2ο Ομιλο, στον οποίο έχει τοποθετηθεί και ο Αίολος Αγυιάς.
Τα χρονικά περιθώρια είναι πάρα πολύ στενά και έτσι η Αναγέννηση Καρδίτσας δεν θα αντικατασταθεί όπως ανακοινώθηκε από την Ομοσπονδία. Αυτό σημαίνει ότι ο 2ος Ομιλος θα διεξαχθεί με 11 ομάδες και θα υποβιβαστεί μόνο μία.
Οσον αφορά στην Αναγέννηση Καρδίτσας το πιθανότερο είναι του χρόνου να της επιτραπεί να συμμετάσχει στη National League 1 (πρώην Γ’ Εθνική).
ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ ΜΕ ΤΟ ΛΗΞΟΥΡΙ
Ο Αίολος Αγυιάς θα παίξει σήμερα στις 16.45 φιλικό με το Ληξούρι, το οποίο θα αποτελέσει πρόβα τζενεράλε ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, που έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 14 Οκτωβρίου. Τότε ο Αίολος θα παίξει στην Πάτρα με τον ΓΣ Σοφάδων.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ξενύχτι και διαβήτης: Πώς οι λίγες ώρες ύπνου «τινάζουν» τη γλυκόζη στον αέρα
H Meta στρατολογεί με το αζημιώτο influencers σε δώδεκα χώρες
Εντυπωσίασε ο Χορευτικός Όμιλος Αιγίου στο Διεθνές Φεστιβάλ Festart ΦΩΤΟe
Πώς να κρατήσετε τη φέτα φρέσκια για μέρες: Γιατί χαλάει τόσο γρήγορα;
Το Googlebook έρχεται νωρίτερα και η Google χτυπά τα Windows laptops
Από συνεργάτες… κουμπάροι Φαρμάκης και Μαυρομμάτης
Το λαχανικό που «χαρίζει» μακροζωία – Ποιο είναι και γιατί ξεχωρίζει
GTA 6: Λίγες μέρες πριν την επίσημη αποκάλυψη, οι χάκερ πρόλαβαν τη Rockstar
