Με αντιπροσωπεία του Συλλόγου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Παναχαϊκής συναντήθηκε ο Χαράλαμπος Μπονάνος
Ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης υποδέχθηκε τους Χρήστο Μικέ, Βασίλη Στραβοπόδη, Σπύρο Ζανδραβέλη και Βασίλη Μιχαλόπουλο στο γραφείο του.
Ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης ΠΔΕ, Χαράλαμπος Μπονάνος συναντήθηκε τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024 με αντιπροσωπεία του Συλλόγου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Παναχαϊκής, οι οποίοι του ευχήθηκαν καλή δύναμη και καλή επιτυχία στα νέα αυξημένα του καθήκοντα.
Τον Σύλλογο Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Παναχαϊκής εκπροσώπησαν οι κ.κ. Χρήστος Μικές, Βασίλειος Στραβοπόδης, Σπύρος Ζανδραβέλης και Βασίλης Μιχαλόπουλος.
Ο κ. Μπονάνος αφού είχε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τους παλαίμαχους της Παναχαϊκής για τα ζητήματα που τους απασχολούν, δήλωσε τη στήριξή του στον ιστορικό σύλλογο κι έδωσε τις ευχές του για μια καλή κι επιτυχημένη χρονιά, σημείωσε δε την κοινωνική αναφορά του συλλόγου με τους αγώνες που δίνει ανά την Ελλάδα, αναδεικνύοντας και υποστηρίζοντας ευαίσθητα κοινωνικά ζητήματα.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Google, Anthropic, Meta, OpenAI, xAI και Nvidia υπέγραψαν το σχέδιο Trump για την AI
Κληματόβεργες, ελιά και θυμάρι: το άρωμα που δίνει ο τόπος στο ψητό
Αϋπνία και κίνδυνος εγκεφαλικού: Νέα μελέτη δείχνει αύξηση κατά 26%
Το Instagram πλέον θα σου λέει πώς να κάνεις ένα post viral
Γιατί αξίζει να ξαναπιάσεις το τετράδιο μετά τα 45
