Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ενημερωτική ημερίδα για τις τηλεφωνικές απάτες στο ΚΑΠΗ Αιγίου

Οι ηλικιωμένοι ενημερώθηκαν για τις μορφές απάτης σε βάρος τους και τα τεχνάσματα που χρησιμοποιούν οι δράστες

ημερίδα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα με θέμα «Τηλεφωνικές Απάτες» που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 6 Ιουνίου στο ΚΑΠΗ Αιγίου.

Η ενημερωτική ημερίδα συνδιοργανώθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Αιγιαλείας και την Αντιδημαρχία Πρόνοιας και Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Αιγιαλείας, με την υποστήριξη του Δήμου Αιγιαλείας, με σκοπό την πληροφόρηση των ηλικιωμένων για τις τηλεφωνικές απάτες.

ημερίδα

Κατά την ημερίδα αναπτύχτηκαν μεταξύ άλλων, η μεθοδολογία που χρησιμοποιούν οι δράστες

Κατά την ημερίδα αναπτύχτηκαν μεταξύ άλλων, η μεθοδολογία που χρησιμοποιούν οι δράστες, αναλύθηκαν περιστατικά εξαπάτησης ατόμων, δόθηκαν χρήσιμες συμβουλές και διανεμήθηκε στους ηλικιωμένους ενημερωτικό φυλλάδιο, σχετικό με τις τηλεφωνικές απάτες.

Οι παρουσιάσεις και οι ομιλίες στην ημερίδα πραγματοποιήθηκαν από το Διοικητή του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας, Αστυνόμο Β’ Ιορδάνη Μαγειράκη, την Υπαστυνόμο Α΄Αθανασία Παπασπυροπούλου και τον Ανθυπαστυνόμο Νικόλαο Γρίβα, της ίδιας Υπηρεσίας.

ημερίδα

Στους ηλικιωμένους διανεμήθηκε ενημερωτικό φυλλάδιο

Παράλληλα, πραγματοποίησαν ομιλίες στην ενημερωτική εκδήλωση ο Αντιδήμαρχος Πρόνοιας και Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Αιγιαλείας κ. Γεώργιος Αγγελόπουλος και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αιγίου κ. Θεοφάνης Ραμπαβίλας.

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop