Με μοβ Ungaro η Catherine Zeta-Jones ΦΩΤΟ

Το θρυλικό revenge dress που επέλεξε η Catherine Zeta-Jones στις διακοπές με τον σύζυγό της Michael Douglas, στην Ευρώπη.

Catherine Zeta-Jones

H Catherine Zeta-Jones και ο Michael Douglas αγαπούν την Ευρώπη και το αποδεικνύουν με κάθε ευκαιρία καθώς είναι στους τόπ καλοκαιρινούς προορισμούς των χολιγουντιανών σταρ.

Τη Δευτέρα το ζευγάρι απαθανατίστηκε στο Portofino χεράκι-χεράκι και για την έξοδό τους η ηθοποιός επέλεξε ένα μοβ μάξι εντυπωσιακό φόρεμα με sequin λεπτομέρειες, ενώ δίπλα της ο Michael Douglas καμαρωτός και απόλυτα ταιριαστός, με λευκό παντελόνι και σκούρο μπλε πουκάμισο.

Catherine Zeta-Jones

Η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο φόρεμα της Catherine Zeta-Jones κάτι μας θυμίζει… Πρόκειται για το θρυλικό revenge dress της Jessica Simpson -σχεδόν 18 χρόνια μετά τον χωρισμό της από τον Nick Lachey- το οποίο είχε βάλει στην τελετή βραβείων VH1’s Big In το 2005.

Catherine Zeta-Jones

Η τραγουδίστρια είχε επιλέξει το Ungaro φόρεμα για να παραλάβει το βραβείο «Big Stylin». Μάλιστα η εμφάνισή της αυτή ήταν μόλις ένα μήνα μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της από τον τότε σύζυγό της, Nick Lachey.

Catherine Zeta-Jones