Μια ιδέα για τη Λιολιώ

*Ο Γεράσιμος Φεσσιάν είναι υπεύθυνος Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ Αχαΐας, πρώην αντινομάρχης και περιφερειακός σύμβουλος

Είναι κάποιες προσωπικότητες που σου αφήνουν κάτι, ένα κενό με την απουσία τους.

Αν και έχω μια αντίθετη αντίληψη και με πιάνει μια σχετική «αλλεργία» με τους/της ισόβιες προέδρους με την Λιολιώ με συνέδεαν άλλες ανησυχίες. Να μάθει ο κόσμος, να αγαπήσει τον εαυτό του, αγαπώντας την υγεία του ψυχική και σωματική. Για αυτά μιλούσαμε.

Αρκετές από αυτές τις ανησυχίες επιβεβαιώθηκαν στο πέρασμα του χρόνου. Αυτό όμως που πάντα με τραβούσε στις μεταξύ μας συνομιλίες, ήταν η θετική αύρα που σου έβγαζε ακόμα και στις στιγμές που αντικειμενικά υπήρχαν δυσκολίες. Με εκείνο το χαρακτηριστικά αφοπλιστικό χαμόγελο της.
Ποτέ όμως δεν πρόκειται να ξεχάσω ότι μας έμαθε να περπατάμε μέσα στην πόλη μας με το περίφημο πλέον Pink the City, αλλά και την άοκνη προσπάθεια της για να μεταλαμπαδεύσει τη δημιουργική της ενέργεια στους συνοδοιπόρους της. Αυτό οφείλουμε να της το αναγνωρίσουμε.

Ετσι φτάνουμε στο σήμερα και στην Αγγελική Στεφανάκη που άξια την έχει διαδεχθεί.

Για τον λόγο αυτό και προσπαθώντας να είμαι χρήσιμος, θα ήθελα αυτό το γνωστό Pink the City, στην πόλης μας, πλέον να το ονομάσουμε «μια βόλτα για την Λιολιώ», αναγνωρίζοντας ότι είναι μια εθνική πρωτοβουλία από το Αλμα Ζωής, κάνω αυτή την πρόταση σε τοπικό επίπεδο, διότι φρονώ πως το παράδειγμα της Λιολιώς δεν πρέπει να αφεθεί να ξεθωριάσει μέσα στον χρόνο.

Ετσι, απλά αναγνωρίζουμε και τιμούμε τη συλλογική μνήμη της.

*Ο Γεράσιμος Φεσσιάν είναι υπεύθυνος Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ Αχαΐας, πρώην αντινομάρχης και περιφερειακός σύμβουλος

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ