Μικρούτσικος κατά Αμβρόσιου: «Θεομπαίχτης, σκοταδιστής, μαύρο σκυλί του πολέμου, δε σεβάστηκε τον πόνο των οικογενειών»

Με εμφανή ένταση εκφράστηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τις προκλητικές δηλώσεις του Μητροπολίτη πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιου για την τραγωδία στα Τέμπη.

Μικρούτσικος

Μία ξεκάθαρη τοποθέτηση έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχετικά με τις προκλητικές δηλώσεις του Μητροπολίτη πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιου για την τραγωδία στα Τέμπη που θεώρησε ο ίδιος τιμωρία του Θεού για το καρναβάλι που είχε προηγηθεί λίγες ημέρες πριν.

Συγκεκριμένα ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε:

«Αυτός ο θεομπαίχτης, ο σκοταδιστής, το μαύρο σκυλί του πολέμου, που δε σεβάστηκε τη συλλογική μας θλίψη, το ότι χάθηκαν τα παιδάκια. Δε σεβάστηκε τον πόνο των οικογενειών, τον πραγματικό πόνο ενός λαού και βγαίνει και δίνει τις δικές του ανεκδιήγητες ερμηνείες;

Όλο αυτό που έχει συμβεί είναι μία στροφή στην ιστορία. Στα 70 μου αυτό το έζησα πολύ λίγες φορές στη ζωή μου, επειδή η κοινωνία ακολουθεί την πεπατημένη και συσσωρεύονται κάποιες ποσοτικές αλλαγές που φέρνουν την ποιοτική αλλαγή.

Είναι κουκιά μετρημένα, είναι τα παιδιά που δε γύρισαν σπίτι, είναι ο συλλογικός πόνος. Δεν είναι δυνατόν εγώ να βγαίνω μετά από 7 μέρες στην εντατική και να ζω αυτό το δράμα, που είναι χειρότερο από το προσωπικό μου!

Πραγματικά το διάβασα εχθές το βράδυ και δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Είναι βασανιστές».

 

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop