Μίνι μπάσκετ: Χορταστικό διήμερο στο «Promitheas Park» – Φωτογραφίες

Γέμισε παιδικά χαμόγελα το «Promitheas Park» στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, με τους αγώνες μίνι μπάσκετ που διοργανώθηκαν με τη μέριμνα της ΕΟΚ και της ΕΣΚΑ-Η και με τη συμμετοχή 150 και πλέον παιδιών!

μπάσκετ Αναμνηστική φωτογραφία με πολλά χαμόγελα από το «Promitheas Park»

Ηταν ένα χορταστικό μπασκετικό διήμερο για τους μικρούς φίλους του αθλήματος από την Πάτρα και την ευρύτερη περιφέρεια της ΕΣΚΑ-Η, με το «Promitheas Park» να πλημμυρίζει από παιδικά χαμόγελα! Ο λόγος για το Jamboree Mini Basket στα γαλανόλευκα, που μύησε δεκάδες μικρά παιδιά στα μυστικά του αθλήματος. Στους αγώνες μετείχαν 150 και πλέον μικροί αθλητές και αθλήτριες, οι οποίοι απέκτησαν τις πρώτες τους μπασκετικές εικόνες και παραστάσεις.

Το μενού είχε παιχνίδι, χαρά, ψυχαγωγία, αλλά και σαντουιτσάκια, νερά και χυμούς για όλα τα παιδιά με τη φροντίδα και μέριμνα της ΕΣΚΑ-Η (ο πρόεδρος Παναγιώτης Λυκούδης και οι συνεργάτες του ήταν… πάνω κατά πάνω!).

Τοι «παρών» έδωσαν οι Ομοσπονδιακοί-Κλιμακιακοί προπονητές της περιοχής (Γιάννης Δίπλαρος, Γιάννης Ελευθεριάδης, Παναγιώτης Ανδρουτσόπουλος), αλλά και ο υπεύθυνος του μίνι μπάσκετ της ΕΟΚ Θοδωρής Σιαρές, ενώ υπερήφανος χορηγός ήταν η ΕΚΟ.

«Ηταν η πρώτη φορά που φιλοξενήθηκε η συγκεκριμένη διοργάνωση στην Πάτρα, ενώ ήταν, παράλληλα, το δεύτερο τουρνουά στην Ελλάδα μετά από εκείνο που διοργανώσαμε στην Κομοτηνή», δήλωσε ο Θοδωρής Σιαρές και πρόσθεσε: «Στόχος μας είναι να δώσουμε ευκαιρίες στα μικρά παιδιά να φορέσουν τις φανέλες της Εθνικής μας ομάδας και να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες. Η παράλληλη ενέργεια της ΕΚΟ έδωσε χαρά σε όλα τα παιδιά. Τώρα θέλουμε να προχωρήσουμε και στο επόμενο τουρνουά U12-μίνι μπάσκετ σε συνεργασία με την ΕΣΚΑ-Η. Είμαστε σε ανοικτή γραμμή για να λύσουμε κάποια ζητήματα που αφορούν τα γήπεδα και το ύψος στις μπασκέτες και πιστεύουμε ότι μετά τα Θεοφάνεια θα ξεκινήσει η δράση. Στην περιοχή γίνεται εξαιρετική δουλειά και υπάρχει πολύ ταλέντο και άνθρωποι με αγάπη στο μπάσκετ».

Απολαύστε πλούσιο φωτογραφικό υλικό που μας έστειλε ο φωτογράφος Φοίβος Πέντες.

μπάσκετ μπάσκετ μπάσκετ μπάσκετ μπάσκετ μπάσκετ μπάσκετ μπάσκετ μπάσκετ μπάσκετ μπάσκετ μπάσκετ μπάσκετ μπάσκετ μπάσκετ μπάσκετ μπάσκετ μπάσκετ μπάσκετ μπάσκετ μπάσκετ μπάσκετ μπάσκετ μπάσκετ μπάσκετ μπάσκετ μπάσκετ μπάσκετ

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments