Μητρώο: Τελευταία προθεσμία μέχρι 31/7, μετά δεν υπάρχει σωματείο!

Φέτος είχε δοθεί η δυνατότητα να συμμετέχουν τα σωματεία αυτά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις κάθε Ενωσης ή Ομοσπονδίας, εκτός από τους πανελλήνιους αγώνες και τελικές φάσεις πανελληνίων

Μητρώο

Ούτε προκηρύξεις θα χρειαστούν για να μειωθούν οι ομάδες στο ερασιτεχνικό, ούτε άλλου είδους εσωτερικές παρεμβάσεις. Θα τα κανονίσει όλα η Πολιτεία…
Στις 31 Ιουλίου 2022 ολοκληρώνεται και η τελευταία προθεσμία (από τις πολλές) της ΓΓΑ για τα σωματεία προκειμένου να εγγραφούν στο Μητρώο και να λάβουν την ειδική αθλητική αναγνώριση.

Ο επόμενος και τελευταίος κύκλος θα ξεκινήσει στα τέλη Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί στις 31 Ιουλίου.

Τούτο σημαίνει ότι όποιο σωματείο δεν εγγραφεί ούτε τώρα στο Μητρώο, από την 1η Αυγούστου 2022 θα διαγράφεται αυτοδικαίως από το μητρώο μελών της κάθε Ομοσπονδίας. Το θέλετε ακόμα πιο λιανά; Εξαφανίζεται, δεν υπάρχει, δεν συμμετέχει πουθενά!
Φέτος είχε δοθεί η δυνατότητα να συμμετέχουν τα σωματεία αυτά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις κάθε Ενωσης ή Ομοσπονδίας, εκτός από τους πανελλήνιους αγώνες και τελικές φάσεις πανελληνίων.

Ομως από τη σεζόν 2022-2023 όλα αλλάζουν και πάμε σε ένα εντελώς νέο σκηνικό. Ας δούμε όμως τι γίνεται στην ποδοσφαιρική Αχαΐα, καθώς παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον.

Μέχρι στιγμής, υπάρχουν 45 σωματεία που έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή του στο Μητρώο, αλλά τα 38 συμμετέχουν στην κατηγορία ανδρών! Ο αριθμός θα αυξηθεί μέχρι τον ερχόμενο Ιούλιο, αλλά μην νομίζετε ότι θα εκτοξευτεί.
Στην καλύτερη περίπτωση να προστεθούν μερικές ακόμα. Είναι χαρακτηριστικό ότι σ’ αυτά τα σωματεία δεν συμπεριλαμβάνεται ο Παναιγιάλειος, ο οποίος τώρα έχει ξεκινήσει τη διαδικασία για να προλάβει μέχρι το καλοκαίρι. Συνοπτικά τα 45 σωματεία:
Αναγέννηση Ψαθοπύργου
Απόλλων Εγλυκάδας
Αετός Πατρών
Δάφνη Πατρών
Θύελλα Πατρών
Φαραϊκός
Πανιώνιος/Αχιλλέας
ΑΠΟ Αρόης
Πείρος Ισώματος
Δίας Σαραβαλίου
Ατλας
ΑΕ Αρόης
ΑΕ Ροϊτίκων
Ικαρος Πετρωτού
Αβυθος Αιγιάλειας 2017
Κεραυνός Αγ. Βασιλείου
Δαβουρλής Κ. ‘92
Αίολος Αγυιάς
Αχαιός Σαραβαλίου
Αχιλλέας Καμαρών
Θησέας
Πυρσός
Περιβόλα
ΑΕ Αιγίου
Ατρόμητος Ζαρουχλεΐκων
Απόλλων Συνοικισμού
Αστέρας Τέμενης
Διαγόρας Βραχνεΐκων
Ολυμπιακός Πατρών
Σταροχώρι
Ηρακλής Πατρών
Θύελλα Αιγείρας
Δόξα Παραλίας
ΑΕΚ Πατρών
Αχαϊκή
Ανω Καστρίτσι
Πετεινοί
Σκεπαστό
Αστέρας Τσουκαλεΐκων
ΠΑΟΚ Πάτρας
Λύκοι Αιγιάλειας
Ζαβλάνι/Αίας
Αίας Πατρών
Νάπολη Πατρών
Παναχαΐς.

 

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop