Μητσοτάκης – Επικοινωνία με Χατζηνικολάου: «Κάθε στοχοποίηση δημοσιογράφων είναι απολύτως καταδικαστέα»
«Οι δράστες θα οδηγηθούν στην δικαιοσύνη», λέει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον επικεφαλής του Real Group, δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου, μετά την εμπρηστική επίθεση που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο κτίριο όπου στεγάζεται ο ραδιοφωνικός σταθμός Real FM και η εφημερίδα Real News στη συμβολή της λεωφόρου Κηφισίας με την οδό Παρνασσού στο Μαρούσι.
Φωτιά στον Real FM – Στο νοσοκομείο ηχολήπτρια – Το μήνυμα Χατζηνικολάου ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ
Ο πρωθυπουργός εξέφρασε τη συμπαράστασή του και τον διαβεβαίωσε ότι η Πολιτεία θα καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε οι δράστες να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη.
«Κάθε απόπειρα τρομοκράτησης δημοσιογραφικών φωνών πέφτει στο κενό. Κάθε στοχοποίηση δημοσιογράφων είναι απολύτως καταδικαστέα», τόνισε.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Βροχή στο camping: Πώς να μείνεις στεγνός και ασφαλής
Μόλις κυκλοφόρησε το trailer του EA FC 27 : Δείτε όλα όσα φέρνει η νέα ποδοσφαιρική σεζόν
Η Αννα Μαστοράκου στη Νίκαια της Γαλλίας με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ΦΩΤΟ
Πώς θα είναι τα νέα χαρτονομίσματα του ευρώ – Πώς θα ψηφίσετε
Τέλος οι κωδικοί για να συνδεθείς στην Google ήρθε το selfie video
