«My Greek Odyssey»: Η Ιος γίνεται σκηνηκό διεθνούς τηλεοπτικής παραγωγής
Η δημοφιλής ταξιδιωτική εκπομπή «My Greek Odyssey» από την Αυστραλία με τον παρουσιαστή Peter Maneas προβάλλεται διεθνώς σε τηλεοπτικά δίκτυα, αλλά και σε 45 αγγλόφωνες χώρες.
Στο επίκεντρο διεθνούς τηλεοπτικής παραγωγής βρέθηκε πριν λίγες ημέρες η Ίος με τη στήριξη του δήμου Ιητών, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση. Το τηλεοπτικό συνεργείο του προγράμματος «My Greek Odyssey» επισκέφτηκε το κυκλαδίτικο νησί του Ομήρου, προκειμένου να πραγματοποιήσει πολύωρα γυρίσματα για τον νέο κύκλο της σειράς.
Η δημοφιλής ταξιδιωτική εκπομπή «My Greek Odyssey» από την Αυστραλία με τον παρουσιαστή Peter Maneas προβάλλεται διεθνώς σε τηλεοπτικά δίκτυα, αλλά και σε 45 αγγλόφωνες χώρες όπως ΗΠΑ, Αγγλία, Αυστραλία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Νέα Ζηλανδία, Καναδά, Ρωσία, Ισπανία, Ελλάδα και αλλού.
Παράλληλα και άλλες παραγωγές του εξωτερικού, σύμφωνα με τον δήμο, έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για γυρίσματα στο νησί με σκοπό να μεταφέρουν στο τηλεοπτικό κοινό την καλοκαιρινή αύρα, την ποιότητα και ασφάλεια του προορισμού σχολιάζει ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του νησιού, Αντώνης Μέττος.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Τα AirPods 5 είναι τα καλύτερα ανοικτά ακουστικά που έχει βγάλει η Apple
Ο Μίλτος Πασχαλίδης live στην Πάτρα
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
Spotify: Οι γονείς μπορούν πλέον να αφαιρούν τα παιδικά τραγούδια από το προφίλ τους
