Μυτιλήνη: Ακόμη δύο ενήλικοι στο «κάδρο» των ερευνών για τον βιασμό της 14χρονης
Υπενθυμίζεται πως, το Σάββατο (12/10) η ανήλικη είχε καταγγείλει έναν 21χρονο και έναν 22χρονο για βιασμό.
Δύο ακόμη πρόσωπα βάζει στο «κάδρο» με συμπληρωματική της κατάθεση η 14χρονη που κατήγγειλε τον βιασμό της και την βιντεοσκόπηση αυτού από δύο νεαρούς στη Μυτιλήνη.
Ειδικότερα, στην κατάθεσή της κατήγγειλε ακόμη έναν 64χρονο, αλλά και έναν 22χρονο, με τον οποίο δήλωσε πως συνευρέθηκε μαζί του με τη θέλησή της.
Σύμφωνα με το νόμο, ωστόσο, στην ηλικία των 12 ετών, όταν συνέβησαν δηλαδή όσα κατήγγειλε η 14χρονη, δεν ήταν σε θέση να συναινέσει σε σεξουαλική πράξη.
Υπενθυμίζεται πως, το Σάββατο (12/10) η ανήλικη είχε καταγγείλει έναν 21χρονο και έναν 22χρονο για βιασμό.
Όπως μετέδωσε το «Νησί» οι δύο νεαροί φέρονται να πίεσαν την 14χρονη να τους ακολουθήσει στο αυτοκίνητο για να πάνε μια βόλτα αλλά την οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία όπου και ασέλγησαν σε βάρος της και μαγνητοσκόπησαν τις αποτρόπαιες πράξεις τους και τις ανήρτησαν στα social media.
Οι δράστες έχουν ταυτοποιηθεί από την Αστυνομική Διεύθυνση Μυτιλήνης, η οποία διερευνά την υπόθεση και σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
Το Netflix ετοιμάζεται να γίνει «super app» τι αλλάζει για τους συνδρομητές
Αντίστροφη μέτρηση για την 23η AGREXA 2026 στην Χαλανδρίτσα
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Το GTA 6 διαρρέει κομμάτι κομμάτι, ενώ ο leeker βγάζει χρήματα από crypto
Ζώδια σήμερα 25/8: Πάθος, εμμονές και παιχνίδια εξουσίας!
5 λαχανικά που είναι πιο υγιεινά μαγειρεμένα παρά ωμά
Η Tesla ανακοινώνει κάτι μεγάλο για το μέλλον του αυτοκινήτου στις 3 Σεπτεμβρίου
