Ν. Ρουμελιώτης: «Επιστρέφω στην δράση»
Στο περιθώριο της δήλωσης συμμετοχής της νεοσύστατης ομάδας Πάτρα βόλεϊ στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, είχαμε και μια ακόμα είδηση που είναι η επιστροφή του Νίκου Ρουμελιώτη στη ενεργό δράση.
Η «Π» μίλησε με το Νίκο Ρουμελιώτη ο οποίος επιβεβαίωσε πως όντως επιστρέφει στη δράση παρά τα 43 χρόνια του με στόχο να βοηθήσει-στο βαθμό που είναι εφικτό- ώστε να βοηθήσει την δική του ομάδα.
«Πράγματι αποφάσισα να επιστρέψω στη δράση ώστε να βοηθήσω την ομάδα Πάτρα βόλεϊ» είπε αρχικά ο Νίκος Ρουμελιώτης και πρόσθεσε: «Επειδή έχω μείνει εκτός δράσης για μερικά χρόνια θα χρειαστώ ένα διάστημα για να επιστρέφω σε ικανοποιητική κατάσταση. Εκτιμώ πως μετά από περίπου 2 μήνες προπονήσεων, θα έχω φτάσει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο ώστε στο 35 με 40% να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τον στόχο της. Όσον αφορά τον στόχο παρότι είμαστε νεοφώτιστοι, θα διεκδικήσουμε την άνοδο αν και δεν θα είναι εύκολο γιατί υπάρχουν καλές ομάδες”.
Π.Κ.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
iOS 27: Κυκλοφορεί στις 14 Σεπτεμβρίου με Siri AI στα iPhone
Ακόμα καλοκαίρι: 4 πανηγύρια στην Αθήνα τον Σεπτέμβρη για γλέντι μέχρι πρωίας
Γιάννης Κότσιρας για Λαυρέντη Μαχαιρίτσα: Αχ φιλαράκι μου, επτά χρόνια χωρίς το γέλιο σου
iPhone Duo: Η Apple μπαίνει στα foldables με τιμή από 1.999 δολάρια
Ελ Νίνιο: Τι είναι το φαινόμενο που μας ανησυχεί ιδιαίτερα και πώς επηρεάζει την Ελλάδα
