Ναύπακτος: 70χρονος οδηγός μπήκε ανάποδα στο Γρίμποβο και προκάλεσε ατύχημα
Αναστάτωση και πανικός το βράδυ της Πέμπτης στην παραλία της Ναυπάκτου. Μπήκε ανάποδα σε μονόδρομο στο Γρίμποβο και παρέσυρε μηχανάκια.
Στηγμές αναστάτωσης έζησαν όσοι βρίσκονταν στην παραλία του Γριμπόβου στη Ναύπακτο το βράδυ της Πέμπτης, όταν ηλικιωμένος οδηγός εισήλθε ανάποδα σε μονόδρομο, προκαλώντας τροχαίο ατύχημα.
Ο 70χρονος οδηγός, με καταγωγή από την Πάτρα, δεν αντιλήφθηκε εγκαίρως το λάθος του και συνέχισε να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας για περίπου 200 μέτρα, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τους διερχόμενους οδηγούς.
Διαβάστε επίσης: Πάτρα: Έπαιξαν ξύλο, άγρια η συμπλοκή πέντε ατόμων, τρεις τραυματίες στο Νοσοκομείο
Στην ανεξέλεγκτη πορεία του, το όχημα παρέσυρε και προκάλεσε ζημιές σε δύο δίκυκλα που ήταν σταθμευμένα στην άκρη του δρόμου.
Στο σημείο επικράτησε προς στιγμήν πανικός, ενώ αμέσως κλήθηκε το Λιμεναρχείο Ναυπάκτου, άνδρες του οποίου έσπευσαν στο σημείο για την καταγραφή του συμβάντος και τη ρύθμιση της κυκλοφορίας. Ο 70χρονος είναι καλά στην υγεία του.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Πάτρας δύο «παράνομοι» εραστές ΦΩΤΟ
Τουρισμός για Όλους 2026: Τι πρέπει να ξέρετε για την έκδοση και ενεργοποίηση του voucher
NASA και IBM: Νέο AI μοντέλο χαρτογραφεί κρατήρες και ψάχνει νερό στη Σελήνη
«Το άγχος στο σχολικό περιβάλλον και η προσέγγιση μαθητών» στα Αρσάκεια Σχολεία Πατρών
Δείτε ακριβώς τι συμβαίνει στο συκώτι σας όταν πίνετε καφέ κάθε μέρα
