Ναρκωτικά, καταδικαστικές αποφάσεις και διατάραξη κοινής ησυχίας: Το αστυνομικό δελτίο της Δυτικής Ελλάδας
Τα συμβάντα που περιλαμβάνει

Δείτε τα συμβάντα που περιλαμβάνει το σημερινό αστυνομικό δελτίο της Δυτικής Ελλάδας:
Δύο συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθησαν, χθες στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πατρών, δύο άνδρες, διότι σε αστυνομικούς ελέγχους που τους διενεργήθηκαν βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν -1,5- γραμμάρια κάνναβης και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο με μίγμα καπνού κάνναβης.
Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών Αχαΐας, με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης οχτώ ετών, για κλοπή και ληστεία.
Σύλληψη για διατάραξη κοινής ησυχίας
Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι είχε θέσει στη διαπασών μουσική από το ηχητικό σύστημα του αυτοκινήτου του και διατάρασσε την κοινή ησυχία των περιοίκων.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News