Νέα μαρτυρία για Κιβωτό: Εθελοντής είχε παρενοχλήσει 16χρονη και ο πατήρ Αντώνιος τον είχε άμεσα απομακρύνει από τη δομή

Η νέα μαρτυρία που έδωσε πατέρας δύο παιδιών που φιλοξενούνταν στην Κιβωτό του Κόσμου, διαχωρίζει πλήρως τον πατέρα Αντώνιο από ό,τι μπορεί να ακούγεται και να έχει συμβεί εντός των δομών.

kivotos

Νέα μαρτυρία για την Κιβωτό του Κόσμου ήρθε στη δημοσιότητα, με πατέρα να μιλά σχετικά με τον πατέρα Αντώνιο, διαχωρίζοντάς τον από όσα ακούγονται για την ΜΚΟ και αποκαλύπτοντας περιστατικό παρενόχλησης 16χρονης από εθελοντή που δούλευε στην Κιβωτό.

Αρχικά αναφέρθηκε στον πατέρα Αντώνιο, διαχωρίζοντας τον από τις καταγγελίες, αναφέροντας πως «μας έσωσε, μας μάζεψε από το δρόμο, κοιμόμασταν μέσα σε ένα αυτοκίνητο» και υπογραμμίζοντας πως η συμπεριφορά του, αλλά και της πρεσβυτέρας ήταν υποδειγματική.

Κιβωτός του Κόσμου: Έρευνα για 4 κακουργήματα σε βάρος του πατέρα Αντώνιου και άλλων 10

Στον αντίποδα κατήγγειλε περιστατικά κακοποιητικής συμπεριφοράς από εργαζομένους και εθελοντές της Κιβωτού του Κόσμου. Μιλώντας στο Πρωινό, υποστήριξε πως είδε με τα μάτια του ένα στέλεχος της δομής να παίρνει ένα παιδί, να το πηγαίνει στην τουαλέτα και να το δέρνει επειδή δεν έτρωγε το φαΐ του. Όταν μάλιστα μπήκε στη μέση και ζήτησε το λόγο, πήρε την απάντηση «εσύ να κοιτάς τη δουλειά σου».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε ακόμη ένα περιστατικό, λέγοντας πως ένας εθελοντής της δομής κατά τη διάρκεια ενός μαθήματος χάιδεψε το πόδι της κόρης του που τότε ήταν 16,5 ετών και της είπε ότι την αγαπάει. Το παιδί αντέδρασε και μόλις το πληροφορήθηκε ο πατέρας Αντώνιος, τον έδιωξε αμέσως από τη δομή.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments