Νεαρός οδηγούσε με 179 χλμ/ώρα στη Θεσσαλονίκη – Συνελήφθη από την Τροχαία
Ο νεαρός κατηγορείται για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ) και η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε επιτόπου. Το περιστατικό υπογραμμίζει ξανά τους κινδύνους από την υπερβολική ταχύτητα σε δρόμους με αυξημένη κυκλοφορία.
Ένας 22χρονος στη Θεσσαλονίκη συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Τροχαίας, καθώς εντοπίστηκε να οδηγεί με ταχύτητα 179 χλμ/ώρα στην επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών, στο ύψος του κόμβου Θέρμης, ενώ το όριο είναι 90 χλμ/ώρα.
Ο νεαρός κατηγορείται για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ) και η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε επιτόπου. Το περιστατικό υπογραμμίζει ξανά τους κινδύνους από την υπερβολική ταχύτητα σε δρόμους με αυξημένη κυκλοφορία.
Παρόμοια πρόσφατα περιστατικά στην Ελλάδα περιλαμβάνουν:
- 25χρονο που οδηγούσε με 151 χλμ/ώρα στη λεωφόρο Μαραθώνος
- 32χρονο στην Κέρκυρα που οδηγούσε μεθυσμένος και χωρίς δίπλωμα
Η Τροχαία υπενθυμίζει τη σημασία της τήρησης των ορίων ταχύτητας για την ασφάλεια όλων των χρηστών του δρόμου.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Χαλάει όλο το κεσεδάκι αν μουχλιάσει μία φράουλα; Οι ειδικοί εξηγούν
Το GTA 6 διέρρευσε ξανά και αυτή τη φορά κάποιος μπήκε μέσα στη Rockstar
Η Λένα Ζευγαρά «έκαψε» τον Πλάτανο της Ακράτας ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Πόσο συχνά πρέπει να αλλάζετε οδοντόβουρτσα;
Η Huawei δείχνει τον δρόμο: Το τέλος των μεγάλων κινητών;
Προβολή Καραγκιόζη στους Πετσάκους Καλαβρύτων ΦΩΤΟ
Οδηγός αναγνώρισης: Ποια τσούχτρα τσιμπά και ποια είναι εντελώς ακίνδυνη
Η Sony έφτιαξε κλιματιστικό που το φοράς
