Νέες προκλήσεις από τον Ερντογάν – «Όσο δεν ασχολείται μαζί μας η Ελλάδα, δεν θα ασχολούμαστε κι εμείς»

Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συνεχίζει ακάθεκτος τις προκλήσεις κατά της Ελλάδας, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί. Αυτή τη φορά έριξε τις… μπηχτές του για τη χώρα μας από την Αντάλια.

 

Νέες

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν βρέθηκε στην πόλη της Τουρκίας για να κάνει μια ομιλία και φυσικά δεν ξέχασε την Ελλάδα.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας έκανε αναφορά στον πύραυλο Ταϊφούν που έφτιαξε η Τουρκία και εκεί άρχισε τα καρφιά για την Ελλάδα.

«Εκτοξεύσαμε τον Ταϊφούν, η εμβέλειά του είναι στα 561 χιλιόμετρα. Οι Έλληνες χτύπησαν συναγερμό, οι εφημερίδες τους έγραψαν σε τίτλους πως θα χτυπήσουμε την Αθήνα. Να ξέρουν πως αν δεν μπλέξουν με εμάς στο Αιγαίο, τότε δεν θα μπλέξουμε κι εμείς μαζί τους. Όσο δεν ασχολούνται μαζί μας στο Αιγαίο, δεν θα ασχολούμαστε κι εμείς μαζί τους. Έχουμε άλλες δουλειές να κάνουμε», είπε ο Ερντογάν.

Παράλληλα, έστειλε και το μήνυμά του για τις προεδρικές εκλογές στην Τουρκία, λέγοντας πως «δεν θα γίνουν σε περισσότερο από πέντε μήνες».

«Πού περιφέρονται τα κουταβάκια σας;»

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σχολίασε και τα πυρά που εξαπολύει κατά καιρούς εναντίον του η αντιπολίτευση του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου και είπε: «Φροντίζουμε να λύνουμε κάθε πρόβλημα που εμφανίζεται στην Τουρκία. Βλέπετε όλα όσα συμβαίνουν στην αμυντική μας βιομηχανία. Έχουμε τα μη επανδρωμένα SIHA, Akinci και Kızılelma. Όλοι μας ζηλεύουν γι’ αυτά τώρα. Πού βρίσκεστε τώρα κύριε Κεμάλ; Πού περιφέρονται τα… κουταβάκια σας;».