Νέλλα Ιωάννου-Daniele Astolfi: Ο παραμυθένιος γάμος στην Πάρο! ΦΩΤΟ

Η Πατρινή γνωστή σχεδιάστρια επέλεξε να φορέσει δύο διαφορετικές νυφικές δημιουργίες από τη δική της συλλογή κερδίζοντας τις εντυπώσεις Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Νέλλα

O επιτυχημένος σεφ Daniele Astolfi και η γνωστή πατρινή σχεδιάστρια Νέλλα Ιωάννου παντρευτήκαν στην κοσμοπολίτικη Πάρο.

Νέλλα

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο παρεκκλήσι του Αγίου Φωκά στην Παροικιά της Πάρου, σε μία μοναδική τοποθεσία όπου ο χώρος στολίστηκε διακριτικά με λευκές λεπτομέρειες που χάριζαν ένα νησιώτικο αέρα και ταίριαζαν απόλυτα με τα καταγάλανα νερά της θάλασσας.

Μετά το μυστήριο ακολούθησε πάρτι σε γνωστό εστιατόριο που ανήκει στον σεφ Daniele Astolfi. Το αγαπημένο ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου έπειτα από 4 χρόνια κοινής πορείας σε στενό οικογενειακό κύκλο χαρίζοντας χαμόγελα ευτυχίας στους αγαπημένους τους.

Νέλλα

Η γνωστή σχεδιάστρια επέλεξε να φορέσει δύο διαφορετικές νυφικές δημιουργίες από τη δική της συλλογή κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Παντού κυριαρχούσε το απόλυτο λευκό χρώμα του φωτός που εμπεριέχει τις ενέργειες όλων των υπόλοιπων χρωμάτων και συμβολίζει την αθωότητα και τον εξαγνισμό, οι καλεσμένοι ήσαν και αυτοί ντυμένοι στα λευκά ακολουθώντας το dress code που όρισε το ζευγάρι.

Νέλλα

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop