Νέο βίντεο στο «φως» από τους πυροβολισμούς στο Μενίδι
Νέο βίντεο από το Μενίδι και τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν ανήμερα την Κυριακή του Πάσχα.
Ενώ ταυτοποιήθηκαν δύο άτομα για τους πυροβολισμούς στο Μενίδι την Κυριακή του Πάσχα, την ίδια ώρα την δημοσιότητα βλέπει ένα βίντεο ντοκουμέντο, με τον έναν από τους δύο άνδρες να ανοίγει πυρ άσκοπα στον αέρα, σε σημείο που δίπλα ήταν σπίτια.
Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, οι Αρχές ταυτοποίησαν έναν 18χρονο και έναν 25χρονο για τους πυροβολισμούς στο Μενίδι ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα. Ήδη, είχε βγει στη δημοσιότητα το βίντεο με τον νεαρότερο από τους δύο, όπου φαίνεται να κρατά δύο πιστόλια και να ανοίγει πυρ.
Τώρα, δόθηκε στη δημοσιότητα και το βίντεο με τον 25χρονο, ο οποίος φαίνεται να κρατάει ένα πιστόλι και να πυροβολεί στον αέρα. Αμφότεροι οι άνδρες έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται από τις Αρχές, ενώ έχει σχηματιστεί και η σχετική δικογραφία εις βάρος τους.
https://youtu.be/FUQihWRLzck
Τα περιστατικά αυτά έρχονται να προστεθούν σε μια σειρά ανάλογων περιπτώσεων που έχουν συμβεί σε εκείνες τις περιοχές. Υπενθυμίζεται ότι, κατά τη διάρκεια πασχαλινού γλεντιού, τραυματίστηκε ελαφρά και ένας 70χρονος στο πόδι από αδέσποτη σφαίρα, πάλι στο Μενίδι.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Νέα μελέτη δείχνει πώς τα AI wearables μπορούν να εντοπίζουν έγκαιρα επικίνδυνες αυξήσεις της πίεσης
Ενημερωτική διάλεξη για την προστασία από απάτες στην Ακράτα
ΚΟΤ: πώς κάνεις αίτηση για φθηνότερο ρεύμα
Μετά την Γαλλία και άλλες χώρες χάκαραν ψυγεία κρεοπωλείων και στην Κηφισιά
Μαθητές περπάτησαν προς το Μυκηναϊκό Νεκροταφείο Βούντενης ΦΩΤΟ
