Νέος Πρόεδρος Διοίκησης στη Lidl Ελλάς
Με άμεση ισχύ, διορίζεται ο Martin Brandenburger ως ο νέος Πρόεδρος Διοίκησης της Lidl Ελλάς.
Η πορεία του Martin Brandenburger στη Lidl ξεκίνησε πριν από 14 χρόνια, ενώ φέρνει μαζί του σημαντική εμπειρία από χώρες του εξωτερικού, έχοντας διατελέσει Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων στην Κροατία και την Ελβετία, καθώς και Μέλος της Διοίκησης Πωλήσεων στην Ιταλία και τη Μάλτα. Μέχρι πρότινος ήταν Μέλος της Διοίκησης Logistics στη Lidl International, τη μητρική εταιρεία με έδρα τη Γερμανία.
Ο Ιάκωβος Ανδρεανίδης, μετά από 15 χρόνια επιτυχημένης πορείας στη Lidl, παραδίδει στον ελβετικής καταγωγής Martin Brandenburger.
Η Lidl ευχαριστεί θερμά τον Ιάκωβο Ανδρεανίδη για το συνολικό έργο του στην ανάπτυξη της Lidl Ελλάς και του εύχεται καλή συνέχεια στα επόμενα βήματά του.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η Blue Origin παρουσίασε νέο πυραυλοκινητήρα με 50% λιγότερα εξαρτήματα για να ανταγωνιστεί τη SpaceX
Πώς φτιάχνεις σπιτική μαγιονέζα χωρίς να κόψει
Το Δημοτικό Ωδείο Πατρών σε φεστιβάλ jazz στην Πολωνία
Η Honor αποκάλυψε τρία νέα smartphones με δεύτερη οθόνη στο πίσω μέρος
Γιατί είναι πάντα κρύα τα χέρια σας: Οι 5 πιθανές αιτίες και πότε να επισκεφθείτε γιατρό
