Νίκαια: Αγνοείται 35χρονος από τις 5 Απριλίου – Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Ο Αλτέο Λάζο έχει ύψος 1,78 μ., είναι αδύνατος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Είναι άγνωστο τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε.
Ο Αλτέο Λάζο, 35 χρόνων, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Νίκαιας. Τα ίχνη του άνδρα αγνοούνται από τις 5 Απριλίου, ωστόσο το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε μόλις την Πέμπτη, 27 Ιουλίου για την υπόθεση εξαφάνισής του.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε από το «Χαμόγελο του Παιδιού» την Πέμπτη (27.07.2023), ο Αλτέο Λάζο εξαφανίστηκε στις 5 Απριλίου 2023 από την περιοχή της Νίκαιας. Το «Χαμόγελο» ενημερώθηκε σήμερα (27.07.2023) για την εξαφάνιση και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του Αλτέο (ον.) Λάζο (επ.) κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.
Ο Αλτέο (ον.) Λάζο (επ.) έχει ύψος 1,78 μ., είναι αδύνατος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Είναι άγνωστο τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πρέπει να πλένεις τα καινούρια σου ρούχα πριν τα φορέσεις;
Μίλα και το Gemini το κάνει: Οι νέες φωνητικές δυνατότητες στο macOS
Ο «Ματωμένος Γάμος» στο Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας ΦΩΤΟ
Σαλμονέλα: Τελικά πρέπει να πλένουμε το κοτόπουλο ή όχι;
Οι ΗΠΑ απαγορεύουν και τις σκούπες ρομπότ «κατασκόπους»
Επίσκεψη του Μητροπολίτη Ιερωνύμου στις Κατασκηνώσεις στα Καλάβρυτα
Το μοιραίο λάθος που κάνουμε με το καρπούζι και χαλάει αμέσως: Πώς να το διατηρήσετε φρέσκο και τραγανό
Εκπαιδευτική οικολογική εκδρομή στο Έλος Αγυιάς από το ΚΔΑΠ-ΚΟΔΗΠ Ροϊτίκων
