Νίκος Παππάς: Η πρόταση για δημοψήφισμα για τις συνεργασίες παραβιάζει ανοικτές θύρες
Τι είπε για την προοπτική της συνεργασίας των προοδευτικών δυνάμεων.
«Αποτελεί τομή η πρόταση για προγραμματική σύγκλιση και εκλογική συνεργασία προοδευτικών δυνάμεων», ανέφερε στην εισήγηση του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο Νίκος Παππάς.
Για την προοπτική της συνεργασίας των προοδευτικών δυνάμεων είπε: «Δεν έχει θεμελιωθεί ότι πρέπει να πάψει να λειτουργεί το κόμμα που έχει όραμά του τον σοσιαλισμό με Δημοκρατία και ελευθερία, που λειτουργεί πιο συμμετοχικά, πιο δημοκρατικά, πιο διάφανα από κάθε άλλο κόμμα στην Ελλάδα, το κόμμα που πρέπει να ολοκληρώσει τον μετασχηματισμό του, που μπορεί να εγγυηθεί τα προοδευτικά και προγραμματικά θεμέλια μιας εκλογικής συνεργασίας».
Ειδικότερα για την πρόταση για διενεργηθούν δημοψηφίσματα τον Οκτώβριο για τις αλλαγές στον ΣΥΡΙΖΑ και την ανασύνθεση του προοδευτικού χώρου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε: «Το καταστατικό προβλέπει ότι οι καταστατικές αλλαγές γίνονται με βάση τις αποφάσεις του καταστατικού συνεδρίου. Αν υπάρχει η άποψη ότι πρέπει να γίνονται καταστατικές αλλαγές και με βάση τα δημοψηφίσματα, να κατατεθεί και να πάει στο συνέδριο. Η πρόταση για δημοψήφισμα για τις συνεργασίες παραβιάζει ανοικτές θύρες».
Διαβάστε επίσης:
Πώς η ΕΛΑΣ έφτασε στα ίχνη του βασικού υπόπτου για τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό
Υβόννη Μπόσνιακ: Το μήνυμα στήριξης προς τον Αντώνη Ρέμο – «Μαζί σου ως το τέλος του κόσμου»
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Ο Φωκίων Ζαΐμης στο μνημόσυνο για τον Ιωάννη Καποδίστρια στον Αγιο Νικόλαο ΦΩΤΟ
Lenovo Googlebook 15: Η Google φαίνεται να στοχεύει στα premium laptops
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
Στην Πάτρα 687 ποιητές και ποιήτριες από 52 χώρες ΦΩΤΟ
