Νοσοκομείο Ρίου: Η σημαντική δωρεά της Μαριαννάς Λάτση, στη μνήμη του Νίκου Κούρκουλου

Δωρέα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Η Παναγία Βοήθεια», στη μνήμη του συζύγου της Νίκου Κούρκουλου, θα προχωρήσει η Μαριάννα Λάτση.

δωρεά

Η Μαριάννα Λάτση θα προχωρήσει σε μεγάλη δωρέα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Η Παναγία Βοήθεια», στη μνήμη του συζύγου της και γνωστού ηθοποιού «Νίκου Κούρκουλου».

Η προσφορά της κ. Λάτση, αφορά στη δημιουργία Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας «Νίκος Κούρκουλος» στο ΠΓΝΠ για ογκολογικούς ασθενείς. Έτσι και οι ασθενείς της Δυτικής Ελλάδας θα αποκτήσουν την δυνατότητα να λαμβάνουν τις θεραπείες τους με αξιοπρέπεια.

Την ανακοίνωση για τη σημαντική πρωτοβουλία της Μαριάννας Λάτση, έκανε χθες Πέμπτη 13/02/2025, ο υπουργός Υγειας Αδωνις Γεωργιάδης, κατά την  επίσκεψή του, στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» στο Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας  «Νίκος Κούρκουλος», που δημιουργήθηκε με δωρεά της κ. Λάτση.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

δωρεά