Το ξεκίνημα της κακοκαιρίας και τα πρώτα χτυπήματα, τι ισχύει, οι «κόκκινες» περιοχές
Οι περιοχές που βρίσκονται περισσότερο στο επίκεντρο είναι η Αρκαδία, η Λακωνία, η Αργολίδα και τα Κύθηρα, όπου προβλέπονται οι εντονότερες βροχές και καταιγίδες
Πλέον η κακοκαιρία έχει ξεκινήσει και επηρεάζει μεγάλο μέρος της χώρας, με βροχές και καταιγίδες να εκδηλώνονται από τις πρωινές ώρες.
Πορτοκαλί συναγερμός, νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ
Κατά τη διάρκεια του Σαββάτου, ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται στην Ανατολική και Βόρεια Πελοπόννησο, όπου τα φαινόμενα εντείνονται από το απόγευμα και αναμένεται να διατηρήσουν ισχυρή δυναμική έως αργά το βράδυ.
Οι περιοχές που βρίσκονται περισσότερο στο επίκεντρο είναι η Αρκαδία, η Λακωνία, η Αργολίδα και τα Κύθηρα, όπου προβλέπονται οι εντονότερες βροχές και καταιγίδες.
Την ίδια ώρα, ενισχύονται και οι βορειοανατολικοί άνεμοι, οι οποίοι στο βόρειο Αιγαίο αναμένεται να φτάσουν ακόμη και τα 8 μποφόρ.
Μετατοπίζεται προς την Εύβοια η κακοκαιρία την Κυριακή
Την Κυριακή θα επιμείνει το ισχυρό βορειοανατολικό ρεύμα, διατηρώντας άστατο καιρό και έντονες βροχοπτώσεις σε αρκετές περιοχές.
Στο επίκεντρο των φαινομένων αναμένεται να βρεθεί κυρίως η Εύβοια, ενώ ισχυρές βροχές προβλέπονται επίσης στις Σποράδες, την Ανατολική Θεσσαλία και την Ανατολική Στερεά Ελλάδα.
Παράλληλα, βροχοπτώσεις αναμένονται και στις νότιες Κυκλάδες καθώς και στην Κρήτη.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ζώδια σήμερα 8/11: Λέων – Νέοι ορίζοντες και αισιοδοξία!
Τέλος το Call of Duty Warzone σε PS4 και Xbox One τι γίνεται με όπλα και skins
Πώς το GPT-6 Cyber της OpenAI εντοπίζει κενά ασφαλείας σε Firefox και Linux
Έρευνα: Ποιο αλάτι μπορεί να σώσει εκατομμύρια ζωές παγκοσμίως
Η ΕΕ ζητά αλλαγές στον αλγόριθμο του TikTok
