Ντορέττα Παπαδημητρίου: Έμαθε από το Πρωινό για την απώλεια της μητέρας του Ντάνου ΒΙΝΤΕΟ
Η ηθοποιός και παρουσιάστρια, μάλιστα, πληροφορήθηκε την απώλεια της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου στη συγκεκριμένη επικοινωνία με την εκπομπή.
«Ήταν πολύ δεμένοι οι δυο τους, ήταν πραγματικά ένας σπάνιος άνθρωπος», είπε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.
Η αιγιώτισσα ηθοποιός Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Κούλης Νικολάου μίλησαν στο Πρωινο και τον Θάνο Βάγιο. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια, μάλιστα, πληροφορήθηκε την απώλεια της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου στη συγκεκριμένη επικοινωνία με την εκπομπή.
«Δεν το ήξερα… Τα θερμά μου συλλυπητήρια, δεν υπάρχουν λόγια σε τέτοιες στιγμές. Ήταν ένας πραγματικά σπουδαίος και σπάνιος άνθρωπος, τα θερμά μου συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια μέσα από την καρδιά μου. Ήταν πολύ δεμένοι οι δυο τους, ήταν πραγματικά ένας σπάνιος άνθρωπος», είπε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.
Ο Κούλλης Νικολάου είπε από την πλευρά του: «Δεν έχω λόγια, αλήθεια σου λέω. Εμένα “έφυγε” ο πατέρας μου στα νιάτα μου, είναι πόνος, δεν είναι εύκολο πράγμα. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα της, να βλέπει το παιδί της από ψηλά και να χαίρεται».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τι συμβαίνει στο σώμα όταν μειώνεις τη ζάχαρη για 30 ημέρες
Μόνιμο tattoo χωρίς βελόνες και σύντομα θα το παραλαμβάνεις με κούριερ
Η εκδήλωση του Δήμου για τον Αιγιώτη καθηγητή Νανοτεχνολογίας Θέμη Προδρομάκη ΦΩΤΟ
Το ελληνικό τρόφιμο που θεωρείται «φάρμακο» για την καρδιά
Η AI μεταμορφώνει το Google Earth και μπορείς να δείς τον Παρθενώνα πριν 2500 χρόνια
Το κόκκινο φεγγάρι «αποτύπωσε» τη δύσκολη μάχη με τις φλόγες στην Αιγιάλεια
Τα 12 τρόφιμα «σωτήρες» για όσους δεν έχουν χρόνο να μαγειρεύουν
Στα Καλάβρυτα Χατζηνάσιος και Κορκολής ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
