Ο Απόλλων ανανέωσε τον Τηλέμαχο Βησσαρίου
Την παραμονή του Τηλέμαχου Βησσαρίου και τη νέα σεζόν ανακοίνωσε ο Απόλλων.
Η ανακοίνωση:
Μέλος της ομάδας μας και της οικογένειας του Συλλόγου θα συνεχίσει να είναι και τη σεζόν 2023-2024 ο διεθνής με τα «μικρά» Εθνικά μας συγκροτήματα, Τηλέμαχος Βησσαρίου ( 1,97 μ., 2002).
Ο Τηλέμαχος Βησσαρίου πήρε το βάπτισμα του πυρός στην κατηγορία των μεγάλων του Ελληνικού μπάσκετ με το Περιστέρι τη σεζόν 2019-2020 και μάλιστα εκείνη τη σεζόν ως αρχηγός της εφηβικής του ομάδας πανηγύρισε την κατάκτηση του αντίστοιχου ηλικιακού Πανελλήνιου πρωταθλήματος.
Την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε στη Λάρισα και την περίοδο που πέρασε ήταν μαζί μας. Συγκεκριμένα, σε 15 παιχνίδια στη Basket League μένοντας στο παρκέ κάτι περισσότερο από 7 λεπτά, ενώ συνολικά είχε 10 πόντους και 8 ριμπάουντ.
Τηλέμαχε καλή χρονιά, να έχεις υγεία , μαζί θα προχωρήσουμε, μαζί θα είμαστε στα δύσκολα και στις όμορφες στιγμές και θα πανηγυρίσουμε νίκες, επιτυχίες και διακρίσεις”.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πρέπει να φοράμε αντηλιακό και μέσα στο σπίτι;
Ο νέος σχεδιασμός Liquid Glass αναβαθμίζει το WhatsApp στο Mac
ΠΕΠΙΕΘ: Δισεκατομμυριούχοι στις Κυκλάδες – Το mega yacht Multiverse στη Μήλο ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ
Μηχανισμός Αντικυθήρων: Πώς ένα μπρούντζινο εύρημα άλλαξε την ιστορία της αστρονομίας
Το Apple Music έρχεται στα Volvo
