Ο Αρης νίκησε τον Λεβαδειακό και έκλεψε την 5η θέση
Παρά την 5η θέση ο Αρης δεν πήρε ευρωπαϊκό εισιτήριο, αφού αυτό πήγε στα χέρια του Κυπελλούχου ΟΦΗ.

Το μίνι πρωτάθλημα για τις θέσεις 5-8 της Super League ολοκληρώθηκε, με τον Άρη να κατακτά την πέμπτη θέση, η οποία δεν του δίνει, όμως, ευρωπαϊκό εισιτήριο, αφού αυτό πήγε στα χέρια του Κυπελλούχου ΟΦΗ.
Ο Άρης “έκλεψε” στην τελευταία αγωνιστική την πέμπτη θέση από τον Λεβαδειακό, αφού τον νίκησε εντός έδρας με 3-0 και υπερίσχυσε στη μεταξύ τους ισοβαθμία.
Με δύο γκολ του Καντεβέρε και ένα του Πέρεθ ο Άρης ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο των Βοιωτών στη Θεσσαλονίκη και με 5 σερί νίκες στα πλέι οφ της Super League κατάφερε να προσπεράσει τον Λεβαδειακό, ο οποίος τερμάτισε στην έκτη θέση, η οποία είναι η καλύτερη της ιστορίας του.
Στο άλλο παιχνίδι του μίνι πρωταθλήματος, ο ΟΦΗ επικράτησε με 3-1 του Βόλου στην Κρήτη, με τους Κρητικούς να τερματίζουν στην έβδομη θέση και τους Θεσσαλούς στην όγδοη.
Από εκεί και πέρα, οι Κυπελλούχοι Ελλάδας έκλεισαν θετικά τη σεζόν με τα τέρματα των Φούντα, Νέιρα και Σενγκέλια. Είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Ουρτάδο για τον Βόλο.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News