Ο ΑΣ Ανδρεία σε ημερίδα στη Ναύπακτο
Ο δραστήριος ΑΣ Ανδρεία συμμετείχε με τους μικρούς του αθλητικές σε αγωνιστική ημερίδα τάε κβον ντο που πραγματοποιήθηκε στη Ναύπακτο.

Την Κυριακή 7/6, είκοσι από τους μικρούς αθλητές της αγωνιστικής ομάδας του Συλλόγου Ανδρεία έδωσαν δυναμικό «παρών» στην αγωνιστική ημερίδα που έγινε στη Ναύπακτο. Η τελευταία αγωνιστική εξόρμηση για τους μικρούς αθλητές για την φετινή χρονιά, κυνηγώντας άλλη μια εμπειρία που θα τους βοηθήσει για το μέλλον στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Σκοπός και στόχος της ομάδας ήταν η καλή εμφάνιση, να απολαύσει τους αγώνες και να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση της, κάτι το οποίο κατά κοινή ομολογία οι αθλητές τα κατάφεραν.
Ο προπονητής του ΑΣ Ανδρεία, Γιώργος Ανδριανός δήλωσε υπερήφανος για όλα τα παιδιά τόσο για την αγωνιστική τους παρουσία όσο και για το θάρρος που επέδειξαν. Χαρακτηριστικά: δήλωσε: «Ημουν σίγουρος για το αποτέλεσμα, ευχαριστώ τους γονείς των αθλητών για την στήριξή τους».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News