Ο Χουλουσί Ακάρ δεν πάει στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ – Ακυρώνεται η συνάντηση με Νίκο Παναγιωτόπουλο
Σημειώνεται πως η ακύρωση του ταξιδιού του Χουλουσί Ακάρ έρχεται μετά τις δηλώσεις της υπουργού Εξωτερικών της Γερμανίας, Αναλένα Μπέρμποκ, η οποία έθεσε και πάλι ζήτημα ένταξης της Σουηδίας και της Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ.
Ο Χουλουσί Ακάρ ακύρωσε την επίσκεψή του στις Βρυξέλλες και τη συμμετοχή του στη Σύνοδο υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ. Έτσι, ακυρώνεται η συνάντηση που θα είχε με τον υπουργός Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο.
Σημειώνεται πως η ακύρωση του ταξιδιού του Χουλουσί Ακάρ έρχεται μετά τις δηλώσεις της υπουργού Εξωτερικών της Γερμανίας, Αναλένα Μπέρμποκ, η οποία έθεσε και πάλι ζήτημα ένταξης της Σουηδίας και της Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ.
Στο περιθώριο της Συνόδου των υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ είχε προγραμματιστεί και συνάντηση με τον έλληνα υπουργό, Νίκο Παναγιωτόπουλο.
Το τουρκικό πρακτορείο Anadolu ανέφερε πως «όπως έγινε γνωστό, ο Ακάρ δεν θα μπορέσει να παραστεί στη Σύνοδο των Υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ λόγω των εργασιών του στη ζώνη του σεισμού και η Τουρκία θα εκπροσωπηθεί από τον μόνιμο αντιπρόσωπο του ΝΑΤΟ Levent Gümrükçü».
🔴Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın, deprem bölgesindeki çalışmalarından dolayı #NATO Savunma Bakanları Toplantısı’na katılamayacağı öğrenildi.
— SavunmaTR (@SavunmaTR) February 14, 2023
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Αυτές είναι οι πολυαναμενόμενες ταινίες που θα δούμε στο σινεμά το φθινόπωρο
Windows: Πώς να δείτε τι καταναλώνει τον χώρο στον υπολογιστή σας
Κλάδεμα και λίπανση το φθινόπωρο: Τι απαγορεύεται να ρίξεις στα φυτά
Εγκαινιάστηκε ο νέος ναός του Αγίου Νικολάου Γιουλαιΐκων ΦΩΤΟ
Netflix Σεπτεμβρίος 2026: 16 νέες σειρές και 3 νέες σεζόν μέσα στο μήνα
