Ο Εμπορικός Σύλλογος Αιγιαλείας πρόσφερε σχολικά είδη σε άπορες οικογένειες

Τα σχολικά είδη που μαζεύτηκαν έχουν συγκεντρωθεί στον σύλλογο, και θα δοθούν σε σχολεία της περιοχής.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αιγιαλείας πρόσφερε σχολικά είδη σε άπορες οικογένειες

Το «Φωτεινό Αστέρι» σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Αιγιαλείας μάζεψαν σχολικά είδη τα οποία θα παραδοθούν σε μικρούς μαθητές που τα έχουν ανάγκη.

Πριν μερικές ημέρες οι εθελοντές από το «Φωτεινό Αστέρι» βρέθηκαν στην πόλη του Αιγίου, και μαζί με μέλη του Εμπορικού Συλλόγου δέχτηκαν προσφορές για ενδεείς οικογένειες της περιοχής ενώ μόλις χθες κάλεσαν τον Πρόεδρο του Εμπορικού στην Πάτρα όπου του παρέδωσαν επιπλέον σχολικό υλικό.

Τα σχολικά είδη που μαζεύτηκαν μαζί με τις προσφορές από την γειτονική Πάτρα και αυτά που έχουν συγκεντρωθεί στον σύλλογο, θα δοθούν σε σχολεία της περιοχής μας.

Στόχος είναι να δοθούν και πάλι σε διευθυντές σχολείων της περιοχής μας, που με τη σειρά τους θα τα μοιράσουν στους μαθητές των σχολείων τους.

Τι είπε ο πρόεδρος του Εμπορικού Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιαλείας:
«Ένας από τους στόχους οποιουδήποτε συλλόγου θα πρέπει να είναι η προσφορά και ο εθελοντισμός. Ο εθελοντισμός είναι στάση ζωής. Γι αυτό πρέπει να προσπαθούμε όλοι μας, πρώτα ως μονάδα και μετά ως μέλη ενός συλλόγου. Πραγματικά τα συναισθήματα που εισπράττουμε προσφέροντας στον συνάνθρωπο είναι ανυπολόγιστης αξίας. Ο σύλλογος αποδεικνύει καθημερινά στην πράξη την αγάπη του για τον συνάνθρωπο, όχι μόνο με τα σχολικά είδη που είναι η ελάχιστη προσφορά για τα παιδιά που έχουν ανάγκη αλλά και με άλλες πράξεις αλληλεγγύης που άλλοτε μπορούν να γίνουν γνωστές και άλλοτε όχι. Αυτό το καλοκαίρι μάλιστα έπραξε τα αυτονόητα στους πυρόπληκτους τόσο στην Ηλεία όσο και την Εύβοια με τις αποστολές σε είδη πρώτης ανάγκης και αυτό που εισέπραξε ήταν μόνο αγάπη. Οποιαδήποτε κίνηση προσφοράς είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή και αναγνώριση και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε όπως και όπου μπορούμε.»

 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αιγιαλείας πρόσφερε σχολικά είδη σε άπορες οικογένειες

 

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ