Ο γάμος που «έφερε» στην Πάτρα τον Λευτέρη Πετρούνια ΦΩΤΟ
Μαζί με τη σύζυγό του Βασιλική Μιλλούση και τις δύο κορούλες τους
Ο Ολυμπιονίκης στην ενόργανη γυμναστική, Λευτέρης Πετρούνιας, μαζί τη σύζυγό του, Βασιλική Μιλλούση και τις δύο κόρες τους βρέθηκαν στην Πάτρα.
Ο λόγος; Ο γάμος φιλικού τους ζευγαριού, στον οποίο ήταν προσκεκλημένοι. Την αποκάλυψη έκανε η Βασιλική Μιλλούση, η οποία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίες με τον Λευτέρη Πετρούνια και τις κόρες τους από την εκκλησία.
Μάλιστα με τον Λευτέρη Πετρούνια συναντήθηκε ο Νίκος Τζανάκος, μέλος των της Επιτροπής των Παγκόσμιων Παιδικών Διεθνών Αγώνων, που τον ενημέρωσε για την επόμενη διοργάνωση που θα γίνει στο Ταλίν της Εσθονίας, τον Αύγουστο του 2025.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας με τη Βασιλική Μιλλούση έκαναν βόλτες στο κέντρο της Πάτρας και όταν έγιναν αντιληπτοί όλοι ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί τους. Κυριολεκτικά έγινε χαμός!
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
«Πόσο καθόλου αυτονόητα είναι αυτά που έχουμε», η Δανάη Μπάρκα ποζάρει με μαγιό σε βόλτα της με σκάφος
Σχολεία: Ένα μόνο τριήμερο φέτος. Όλες οι γιορτές και οι αργίες
Η ICE αγοράζει σκυλιά ρομπότ για να κυνηγά μετανάστες
Europa League: Το σύστημα διεξαγωγής, τι ισχύει με την απευθείας πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης
Τι σημαίνει όταν επιλέγουμε να φοράμε μόνο μαύρα ρούχα;
