Καιρός: Πώς θα κάνουμε Καρναβάλι και Κούλουμα – Η πρόγνωση για το τριήμερο των αποκριών
Ο καιρός το τριήμερο του Καρναβαλιού στην Πάτρα. Πως θα κάνουμε Κούλουμα.
Με αφρικανική σκόνη, υψηλές θερμοκρασίες, νοτιάδες και σταδιακά βροχές ξεκινά η εβδομάδα μας με τον άστατο καιρό να διατηρείται μέχρι και την Παρασκευή, δίνοντας όμως καλύτερες καιρικές συνθήκες το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.
Δείτε ΕΔΩ την εξέλιξη του καιρού στην Πάτρα
Σε ανάρτησή του, ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θ. Κολυδάς σημειώνει πως «στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια τη Δευτέρα τοπικές βροχές, οι οποίες θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες από το μεσημέρι στα βορειοδυτικά και βαθμιαία και στα υπόλοιπα.
Την Τρίτη φαινόμενα σε Ιόνιο, Ήπειρο, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησο, Μακεδονία και σταδιακά τη Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.
🗓️🎯 Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ
✅Στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια τη Δευτέρα τοπικές βροχές, οι οποίες θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες από το μεσημέρι στα βορειοδυτικά και βαθμιαία και στα υπόλοιπα. Την Τρίτη φαινόμενα σε Ιόνιο, Ήπειρο,δυτική Στερεά, δυτική… pic.twitter.com/Wk3S1Ui0mo— Theodoros Kolydas (@KolydasT) March 10, 2024
Την Τετάρτη στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα τοπικές βροχές και στα ανατολικά μέχρι το μεσημέρι μεμονωμένες καταιγίδες.
Την Πέμπτη και την Παρασκευή άστατος καιρός αρχικά στα βορειοανατολικά και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και στην υπόλοιπη χώρα. Τάση υποχώρησης της αστάθειας το Σαββατοκύριακο».
Και η μετεωρολόγος της ΕΡΤ Αναστασία Τυράσκη σημειώνει πως με θυελλώδεις νοτιάδες, σχετικά υψηλές θερμοκρασίες και κατά τόπους καταιγίδες θα ξεκινήσει η εβδομάδα. Από την Τετάρτη έως και την Παρασκευή θα διατηρηθεί ο άστατος καιρός, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στο Αιγαίο και το μεσημέρι – απόγευμα στα ηπειρωτικά, ενώ η θερμοκρασία θα πέσει λίγο.
Για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία δείχνουν γενικά ήπιο καιρό, περιορισμένα φαινόμενα και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πάτρα: Θρήνος για γνωστή οικογένεια επιχειρηματιών – Βρήκαν νεκρό το 2,5 μηνών βρέφος τους
ΒΙΝΤΕΟ από την έκρηξη σε κάβα ποτών στην Καλλιθέα – Ανήκει σε ιδιοκτήτη νυχτερινού καταστήματος ΦΩΤΟ
«Εξοικονομώ – Επιχειρώ»: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
Γιατί μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία αποσύρουν ως «ψεύτικη» την οικογενειακή φωτογραφία της Κέιτ
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το αθώο σφάλμα των οδηγών που διαλύει την αντλία καυσίμου και κοστίζει ακριβά
Η AI μεταμορφώνει το Google Earth και μπορείς να δείς τον Παρθενώνα πριν 2500 χρόνια
Στο βυθό της Άνδρου αρχαίο ναυάγιο ΦΩΤΟ
«Τηγανητά» αυγά χωρίς σταγόνα λάδι: Το μυστικό που απογειώνει τη γεύση και σώζει θερμίδες
Το σκάφος διασώστης της NASA χρειάζεται τώρα το ίδιο διάσωση
Εθελοντική αιμοδοσία στην Κλειτορία για την Τράπεζα Αίματος του συλλόγου ΦΩΤΟ
Ξίδι στην είσοδο: Το μυστικό για τα έντομα & τι να προσέξετε
Αίγιο: Το πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών στην Παναγία Τρυπητή τον Αύγουστο
