Ο Κουτσούμπας στο «Τόφαλος» – Ν. Παπαδημάτος: «Πολιτικός πολιτισμός και Δημοκρατία»

Ο πρόεδρος Νίκος Παπαδημάτος και τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚ υποδέχθηκαν στο «Τόφαλος» τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Ο Κουτσούμπας στο «Τόφαλος» - Ν. Παπαδημάτος: «Πολιτικός πολιτισμός και Δημοκρατία» Ο Δημήτρης Κουτσούμπας με τον Νίκο Παπαδημάτο και τα άλλα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚ

Τον γ.γ. της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα υποδέχθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στο κλειστό Αθλητικό Κέντρο «Δ. Τόφαλος» ο πρόεδρος του ΠΕΑΚ Νίκος Παπαδημάτος και τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης.
Η εγκατάσταση παραχωρήθηκε από το ΠΕΑΚ για την εκδήλωση του ΚΚΕ μετά από σχετικό αίτημα και η υποδοχή του κ. Κουτσούμπα έγινε στα πλαίσια που επιβάλλει ο πολιτικός πολιτισμός και ο κώδικας της φιλοξενίας.
«Τα κόμματα αποτελούν τον βραχίονα της Δημοκρατίας. Ως εκ τούτου είμαστε υποχρεωμένοι να συμβάλλουμε από τις θέσεις ευθύνης που μας ανέθεσε η Πολιτεία, στην ελεύθερη διακίνηση των απόψεων και των ιδεών που υπερασπίζονται και κομίζουν. Στα πλαίσια αυτά, υποδεχθήκαμε τον κ. Κουτσούμπα στις εγκαταστάσεις του “Δ. Τόφαλος”, όπως ο πολιτικός πολιτισμός επιβάλλει και η Δημοκρατία απαιτεί», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΕΑΚ Νίκος Παπαδημάτος.

Ο Κουτσούμπας στο «Τόφαλος» - Ν. Παπαδημάτος: «Πολιτικός πολιτισμός και Δημοκρατία» Ο Κουτσούμπας στο «Τόφαλος» - Ν. Παπαδημάτος: «Πολιτικός πολιτισμός και Δημοκρατία» Ο Κουτσούμπας στο «Τόφαλος» - Ν. Παπαδημάτος: «Πολιτικός πολιτισμός και Δημοκρατία»

 

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις - νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ