Ο ΝΟΠ με «όπλο» την επίθεση διέλυσε με 26-13 τη Λάρισα και πήρε τρίποντο ουσίας
Νίκη ουσίας, αλλά και ψυχολογίας πήρε σήμερα η ανδρική ομάδα πόλο του ΝΟΠ η οποία με πολύ καλή εμφάνιση διέλυσε με 26-13 το ΝΟ Λάρισας για την 3η αγωνιστική της Β΄ Φάσης και πήρε πολύτιμους βαθμούς.
Mε αυτή τη νίκη η πατρινή ομάδα έφτασε τους 7 βαθμούς και είναι στο -2 από τον ΟΦΘ με αποτέλεσμα ο αγώνας του Σάββατου να είναι ένας ακόμα «τελικός» για την μάχη της παραμονής.
Στο αγωνιστικό μέρος, η Πατρινή ομάδα μετά τα πρώτα λεπτά ανέβασε «στροφές» και με κορυφαίο τον Μπιοκαν;iν που πέτυχε 9 γκολ και οδήγησε τους δαίμονες στην δεύτερη φετινή νίκη.
Η ομάδα του Κουνδουράκη προηγήθηκε με 6-3 στο πρώτο 8λεπτο και με 12-4 στο ημίχρονο καθαρίζοντας τη νίκη αρκετά νωρίς.
Αυτό έδωσε την ευκαιρία στον ελληνα τεχνικό να δώσει χρόνο συμμέτοχής σε όλους τους νεαρούς με τους Ζαφείρη- Π. Τουντόπουλου να σκοράρουν και να δείχνουν καλά δείγματά γραφής, όπως και ο νεαρός τερματοφύλακας Ραφαήλ Κανελλόπουλος που πήρε χρόνο συμμέτοχής.
Ο ΝΟΠ κράτησε την διαφορά ως το τέλος φτάνοντας στη νίκη με το ευρύ 16-13.
Τα 8λεπτα: 6-3, 12-4, 20-8, 26-13.
ΝΟΠ (Κουνδουράκης): Καβουσανός, Ρ. Κανελλόπουλος, Μπιοκάνιν 9, Αντίοχος 5, Χάντζιτς 2, Γ. Σιαμάς 1, Π. Σιαμάς 1, Σταμέλος 1, Β. Κανελλόπουλος 1, Ζαφείρης 2, Π. Τουντόπουλος 1, Σταμέλος 1, Λαμπάτος 1, Παπαχρισtόπουλος 1.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το έργο «Φάκελος Κ21» στο Θέατρο «Γραμμές Τέχνης» στην Πάτρα
Πώς καθαρίζεις γυάλινα μπουκάλια σωστά
Το iPhone 18 έρχεται την άνοιξη του 2027 με αλλαγές σε μπαταρία, επεξεργαστή και τιμή
Η εικαστική έκθεση «Ο Επόμενος Σταθμός» στο Διακοπτό ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Πώς καθαρίζεις έντομα και μυγάκια από το αυτοκίνητο
