Ο ΝΟΠ πέρασε εύκολα από τη Λάρισα και περιμένει
Όπως αναμενόταν η ανδρική ομάδα πόλο του ΝΟΠ αν και δεν εντυπωσίασε, νίκησε εύκολα εκτός έδρας, με 16-10, του ΝΟ Λάρισας για την 7η αγωνιστική της Β΄ Φάσης της water polo league και πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς.
Η πατρινή ομάδα που έπαιξε χωρίς τους Κανελλόπουλο-Ανδρικόπουλο και Παπαχριστόπουλο έφτασε τους 10 βαθμούς και πλέον κυνηγά το ΝΟ Χανιών που έχασε από τον ΟΦΘ ώστε να αποκτήσει το πλεονέκτημα έδρας στα play-oyt.
Η τελευταία αγωνιστική θα γίνει μετά το Πάσχα και ο συνδυασμός που θέλει η πατρινή ομάδα είναι ξεκάθαρος.
Ο ΝΟΠ πρέπει να κερδίσει εντός έδρας τον ΟΦΘ και την ίδια ώρα ο ΝΟ Χανιών να χάσει από την ισχυρή Γλυφάδα. Σε αυτό τον συνδυασμό, ο ΝΟΠ τερματίζει στην 6η θέση και θα αγωνιστεί με πλεονέκτημα έδρας στα play-out.
Στα του σημερινού αγώνα, ο ΝΟ Λάρισας ήταν ανταγωνιστικός στο πρώτο 8λεπτο, αλλά μέχρι εκεί, καθώς στη συνέχεια οι “δαίμονες” χάρη στην πολύ καλή μέρα του Λαμπάτου που έβαλε έξι γκολ αλλά και την βοήθεια των υπόλοιπων, πήρε προβάδισμα και έφτασε εύκολα στη νίκη.
Τα 8λεπτα: 2-3, 2-4, 4-5, 2-4.
ΝΟΠ (Κουνδουράκης): Καβουσανός, Μπιοκάνιν 3, Σταμέλος 1, Χάντζιτς 2, Λαμπάτος 6, Αντίοχος 2, Π. Σιαμάς 2.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ολοκληρώνεται το Παζάρι για τη στήριξη της Κοινο_Τοπίας ΦΩΤΟ
Το Netflix φέρνει το New Stanford Prison Experiment ίσως το πιο αμφιλεγόμενο πείραμα στις οθόνες μας
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Το 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Ποίησης Πάτρας στο 54ο Φεστιβάλ Βιβλίου ΦΩΤΟ
Mark Zuckerberg: Η Meta λέει όχι στο AI slowdown
