Ο ΝΟΠ προηγήθηκε με 13-10, αλλά με έχασε με … σκριν από την διαιτησία
Μεγάλη ευκαιρία έχασε σήμερα η ομάδα πόλο του ΝΟΠ να πανηγυρίσει τη πρώτη φετινή νίκη, καθώς βρέθηκε να προηγείται με 13-10 , αλλά μετά από μάχη, έχασε εντός έδρας με 15-14 από τον Εθνικό, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α1 Εθνικής.
Η πατρινή ομάδα έχει δικαιολογημένα παράπονα από την διαιτησία των Σπανούδη-Αγγελίδη οι οποίοι στη τελευταία επίθεση, όπου ο Εθνικός σκόραρε αντικανονικά με τον Καραβιώτη είχε προηγηθεί βούλιαγμα, παράβαση που δεν σφυρίχτηκε ποτέ και έγινε το 14-15.
Όμως για το αποτέλεσμα ευθύνη έχει και ο ΝΟΠ ο οποίος βρέθηκε να κερδίζει με 15-13 στα πέντε λεπτά πριν το τέλος, όμως δεν είχε “κάθαρό” μυαλό, έκανε λάθη και έτσι ο Εθνικός σκόραρέ τρία γκολ σε 2 λεπτά και ισοφάρισε σε 13-13.
Ο Εθνικός μάλιστα προηγήθηκε με 14-13, αλλά ο Λαμπάτος ισοφάρισε σε 14-14 για να κάνει ο Καραβιώτης το 14-15 στα 33΄ δευτερόλεπτά πριν το τέλος.
Ο ΝΟΠ είχε την τελευταία επίθεση, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει με τον Γρηγοριάδη να αποκρούει το σουτ του Ανδρικόπουλου και έτσι ο Εθνικός πήγε τη νίκη.
Πάντως, η ομάδα του Λεμπέση ήταν καλύτερη από τα προηγούμενα παιχνίδια, όμως στα τελευταία λεπτά δεν είχε το καθαρό μυαλό για να κρατήσει το προβάδισμα (ήταν μπροστά και με 10-8) και πήγε κρίμα η σπουδαία εμφάνιση του τερματοφύλακα Καβουσανού.
Τα 8λεπτα: 2-2, 7-7, 11-10, 14-15.
ΝΟΠ (Λεμπέσης): Καβουσανός, Λαμπάτος 4, Μπιοκάνιν 3, Παπαχριστόπουλος 1, Ανδρικόπουλος 2, Π. Σιάμας 1, Αντίοχος 3.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το έργο «Φάκελος Κ21» στο Θέατρο «Γραμμές Τέχνης» στην Πάτρα
Πώς καθαρίζεις γυάλινα μπουκάλια σωστά
Το iPhone 18 έρχεται την άνοιξη του 2027 με αλλαγές σε μπαταρία, επεξεργαστή και τιμή
Η εικαστική έκθεση «Ο Επόμενος Σταθμός» στο Διακοπτό ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Πώς καθαρίζεις έντομα και μυγάκια από το αυτοκίνητο
