Ο Peloponnisos FM 103,9 έκανε πρεμιέρα με Καρυστιανού, Σπανουδάκη και Κοττάκη

Εντυπωσιακό ήταν το φετινό ξεκίνημα του Peloponnisos FM 103,9, με τις εκπομπές να έχουν καλεσμένους υψηλού επιπέδου και να παράγουν πολλές ειδήσεις.

 

Ο Peloponnisos FM 103,9 έκανε πρεμιέρα με Καρυστιανού, Σπανουδάκη και Κοττάκη Η πρεμιέρα του Peloponnisos FM 103,9 ήταν εντυπωσιακή

Δυναμικό ήταν το ξεκίνημα του Peloponnisos Fm 103,9 στη φετινή ραδιοφωνική σεζόν! Η πρεμιέρα είχε και φρεσκάδα και ενθουσιασμό και εμπειρία και σοβαρότητα ταυτόχρονα, πολλούς καλεσμένους και φυσικά ουκ ολίγες ειδήσεις.

Η αρχή έγινε με την πρόβλεψη του διευθυντή της εφημερίδας «Εστία» Μανώλη Κοττάκη στην εκπομπή «Μαζί στον αέρα… καλημέρα!» του Κώστα Λαμπρόπουλου, για εκλογές στις 16 Μαΐου 2027, ενώ ακολούθησε συζήτηση για τα πολιτικά κόμματα στη χώρα μας, τον Ερντογάν, αλλά και την αποφυλάκιση Κασιδιάρη.

Ακολούθησαν τρεις σημαντικές παρεμβάσεις στη νέα μας εκπομπή «Πίσω από το προφανές» με τον Γιώργο Παπατριανταφύλλου:

– Ο διευθύνων σύμβουλος της «Interview» Δημήτρης Βασιλειάδης έκανε πολιτικές εκτιμήσεις με βάση την τελευταία δημοσκόπηση της εταιρείας δημοσκοπήσεων.

– Ο διεθνολόγος-καθηγητής Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά Διονύσης Τσιριγώτης αναφέρθηκε στα Ελληνοτουρκικά, στις εκλογές στη Σουηδία και στις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή.

– Ο εκλέκτορας του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου Κωνσταντίνος Κακονίκος μίλησε, με αφορμή τη γιορτή των Φαρμακείων, για την πορεία του φαρμάκου στην Ελλάδα και για τους εμβολιασμούς του φθινοπώρου.

Ο Σωτήρης Παπανδρέου και η Μαρίνα Ριζογιάννη πήραν τη σκυτάλη στην εκπομπή «Ολα λέγονται», εκεί όπου είχαν καλεσμένη την πρόεδρο του κινήματος «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» Μαρία Καρυστιανού, ενώ στην εκπομπή «Ζωντανή Ενημέρωση» του Παναγιώτη Ρηγόπουλου «έπαιξε» η μαγνητοσκοπημένη μεγάλη συνέντευξη του Σταμάτη Σπανουδάκη στην εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Ακολούθησε το αφιέρωμα της εκπομπής του Χρήστου Βεργανελάκη στη μνήμη του Γιώργου Μαζωνάκη, στην οποία καλεσμένος ήταν ο παλιός τερματοφύλακας της Παναχαϊκής και του Ολυμπιακού Γιώργος Μύρτσος, ο οποίος έζησε τον «Μαζώ» στα χρόνια της θρυλικής «Παριζιάνας», πριν κάνει την εκτόξευση για την Αθήνα.

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν η συνέντευξη του προπονητή της Παναχαϊκής Σπύρου Αντωνόπουλου στην εκπομπή «Εντός, εκτός έδρας» του Προκόπη Κόγκου.

Φυσικά, το πρόγραμμα περιελάμβανε την αποκαλυπτική και σχολιαστική «Απόρρητη Γραμμή» του Γιώργου Αναστασόπουλου και τα σύντομα τοπικά δελτία ειδήσεων από την Ελενα Βασιλακοπούλου, ενώ πρεμιέρα έκανε η ποδοσφαιρική εκπομπή «Στο 90΄» με τον Ιάσονα Κοτσώνη.

Η αρχή ήταν εντυπωσιακή. Περιμένετε να δείτε τι έρχεται και στη συνέχεια…

Ραντεβού όπως είπαμε: ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!

 

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη

Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.

Viber: +306909196125

Από το Δίκτυο