Ο Πήγασος στο δίκτυο του Αστέρα Τρίπολης!

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ υποδέχθηκαν στα γραφεία τους Χρήστο Αντωνόπουλο, Χρήστο Σωτηρόπουλο και Κώστα Νιοτόπουλο

Πήγασος

Στο δίκτυο των συνεργατών του Αστέρα Τρίπολης ανήκει πλέον ο Πήγασος Μπεγουλακίου. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ υποδέχθηκαν στα γραφεία τους Χρήστο Αντωνόπουλο, Χρήστο Σωτηρόπουλο και Κώστα Νιοτόπουλο, όπου σφραγίστηκε η συνεργασία.

Η ανακοίνωση του Πήγασου:

«Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή ανακοινωνουμε την ένταξη της ακαδημίας μας στο δίκτυο ακαδημιών και συνεργατών της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.
Η εκπαίδευση των προπονητών μας,η εξέλιξη των αθλητών μας και η τεχνογνωσία των παραγόντων του Αστέρα Τρίπολης σε θέματα οργάνωσης του συλλόγου και της ακαδημίας αποτελούν για εμάς τα απαραίτητα εφόδια για να συνεχίσουμε το έργο μας και να γινόμαστε όλο και πιο δυνατοί! Ευχαριστούμε τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ κ.Δημητρη Μποροβηλο για την θερμή υποδοχή και την υπογραφή της συνεργασίας μας καθώς και τον κ. Χρήστο Νικολάου υπεύθυνο ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για την υλοποίηση της συνεργασίας και τις απόψεις που ανταλλάξαμε σε θέματα οργάνωσης της ακαδημίας. Μια δυνατή συνεργασία που μας κάνει πιο ΔΥΝΑΤΟΥΣ».
ΠήγασοςΗ ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης:

«Καλωσορίζουμε στο δίκτυο συνεργατών μας τον Α.Ο. Πήγασος Μπεγουλακίου από την Αχαΐα, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η επιτυχία αυτής της συνεργασίας θα αποτυπωθεί στους αγωνιστικούς χώρους τα επόμενα χρόνια.

Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Δημήτρης Μποροβήλος και ο Διευθυντής Ακαδημιών του συλλόγου, κ. Χρήστος Νικολάου υποδέχθηκαν στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης τον πρόεδρο του Α.Ο. Πήγασου Μπεγουλακίου, κ. Χρήστο Αντωνόπουλο, τον Γραμματέα, κ. Χρήστο Σωτηρόπουλο, τον Διευθυντή Ακαδημίας, κ. Κωνσταντίνο Νιοτόπουλο και τον έφορο της ομάδας, κ. Κωνσταντίνο Κυριακόπουλο.

Ο τελευταίος είναι ο πατέρας του πρώην ποδοσφαιριστή του ΑΣΤΕΡΑ, Γιώργου Κυριακόπουλου, ο οποίος αναδείχθηκε από τις Ακαδημίες της ομάδας μας και τον οποίο πλέον με περηφάνεια παρακολουθούμε να πραγματοποιεί διεθνή καριέρα».